Παρασκευή, Δεκεμβρίου 8

Διεθνές Δίκαιο για αρχαρίους! ...έθεσε το θέμα, με τον πιο επίσημο τρόπο, και τώρα η συνθήκη είναι πάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Nikos Tavris

Πανηγυρίζουν και οι Συριζαίοι επειδή έφεραν τον Ερντογάν για να τους βάλει ζητήματα για την Λωζάνη με τον πιο επίσημο τρόπο και κατάφεραν να του απαντήσουν.
Μπράβο. Γατόνια είστε. Αυτός, ρε...
μπούφοι, το έθεσε το θέμα, με τον πιο επίσημο τρόπο, και τώρα η συνθήκη είναι πάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δεν πάτε να λέτε εσείς και να παίρνετε δηλώσεις υποστήριξης. Το θέμα τέθηκε και εσείς κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.
Επίσης, μπούφοι και τυχοδιώκτες,σήμερα έχει το μενού Θράκη. Εκεί να δούμε τι θα πείτε όταν κάποιοι χιλιάδες θα τον υποδεχτούν σαν απελευθερωτή.
Δυστυχώς πλησιάζει, με γρήγορο ρυθμό και απειλητικό τρόπο, μεγάλη ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και η κυβέρνηση Τσίπρα λειτούργησε τυχοδιωκτικά και προβοκατόρικα για τον λαό και την χώρα αντί να προσπαθήσει στοιχειωδώς να αποτρέψει τους κινδύνους.
Ανίκανοι, τυχοδιώκτες, υποταγμένοι, διεφθαρμένοι, επικίνδυνοι...

υ.γ.: Ντροπή Συριζαίοι να μιλάτε για τον Γρηγορόπουλο, με τους 23 νεκρούς (το επίσημο νούμερο) της Μάνδρας στην πλάτη σας...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr