Η αντεπίθεση της Καινουργιου. Το εξώδικο, ο πρώην και οι βρόμες

Νομικά πρόκειται να κινηθεί η Κατερίνα Καινούργου προς το «Μακελειό». Η ιστοσελίδα χρησιμοποίησε φωτογραφία της παρουσιάστριας και του πρώην συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστούπουλου, σε δημοσίευμα που αφορούσε την υπόθεση ναρκωτικών στο Κολωνάκι.
Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» μέσω της δικηγόρου της έστειλε επιστολή προς όλα τα ΜΜΕ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση γνωστοποιώντας ότι πρόκειται να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα της. Άλλωστε όπως σας ενημέρωσα και από νωρίς χθες ο επιχειρηματίας με επιστολή του έκανε γνωστό ότι πρόκειται για καθαρή συνωνυμία με το όνομα που αναφέρει το δημοσίευμα χρησιμοποιώντας αυθαίρετα φωτογραφία του και η αντιδραση του απο τη Δευτέρα αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω απο ηχηρή.
Διαβάστε αυτούσια την επιστολή.
Η κα Καινούριου επιθυμεί με την παρούσα να ενημερώσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά σε βάρος της ιστοσελίδας «μακελιό» λόγω παράνομης χρήσης από την ως άνω ιστοσελίδα φωτογραφίας της μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε δημοσίευμα με τίτλο «ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στο κύκλωμα της ΚΟΚΑΣ. Συλλήψεις, ανακρίσεις και προφυλακίσεις. Η μισή κοσμική και πάμπλουτη Ελλάδα στα δίχτυα της Μαφίας των ναρκωτικών. Εμείς δεν βάζουμε την υπογραφή μας στη συνωμοσία της σιωπής και πράττουμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ».
Παράλληλα, επιφυλασσόμενη παντός δικαιώματός της αιτείται με την παρούσα να απόσχετε από οιαδήποτε χρήση της φωτογραφίας της σε ανάλογα δημοσιεύματα αναφερόμενα στο λεγόμενο κύκλωμα ναρκωτικών του Κολωνακίου, καθώς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η κα Καινούργιου ουδεμία σχέση δεν έχει με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

 http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi