Όταν ο κουμπάρος γίνεται ο «τρίτος άνθρωπος» το αποτέλεσμα είναι οι πιο ξεκαρδιστικές φωτογραφίες γάμου που έχετε δει! (ΦΩΤΟ)

newlyweds-best-man-funny-third-wheel-photos-lindsey-berger-2-5a3cb7575aa15_700
Όταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι αποφασίζει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, συνήθως επιλέγει για κουμπάρο, κάποιον στενό φίλο γιατί «αυτόν ξέρει , αυτόν εμπιστεύεται». Μάλιστα όσο πιο πολλά χρόνια τον γνωρίζει τόσο το καλύτερο.


Τι γίνεται όμως όταν ο κουμπάρος και παιδικός – αδερφικός φίλος του γαμπρού, είναι το «τρίτο πρόσωπο» στις φωτογραφίες του γάμου και του αρραβώνα; Ιδιαίτερα μάλιστα όταν είναι ένας εκφραστικότατος άνθρωπος με πολύ χιούμορ; Τότε το αποτέλεσμα μπορεί να μας εκπλήξει και τελικά να λυπηθούμε πολύ που δεν ήμασταν καλεσμένοι σε αυτό το γάμο!

Αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση του Kody και της Brittney  Frysinger . Ζήτησαν από τον καλύτερο φίλο του Kody, τον Mitch Jolliff , να γίνει ο κουμπάρος τους και να συμμετέχει στη γαμήλια φωτογράφηση.

Το αποτέλεσμα δεν το περίμενε κανένας: Ο Mitch επιστράτευσε την φαντασία και το χιούμορ του και συμμετείχε ως «τρίτος άνθρωπος» στις πιο απίστευτες και διασκεδαστικές φωτογραφίες γάμου που έχετε δει ποτέ. Η φωτογράφηση με τίτλο«The third Wheel», (O τρίτος άνθρωπος), εντυπωσίασε όσους την είδαν.

Τις φωτογραφίες τις τράβηξε η  Lindsey Berger της Country Road Photography η οποία είχε την ιδέα να ζητήσει από τον  Mitch να δείξει στις φωτογραφίες πως αισθάνεται γι’ αυτό το γάμο…….

Η Kody και η Brittney Frysinger παντρεύτηκαν στο Findlay του Οχάιο.

Οι ρομαντικές αλλά και διασκεδαστικές λήψεις του «τρίτου ανθρώπου»έχουν μοιραστεί πάνω από 150.000 φορές στο Facebook και τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι και να έχουν πάντα λόγους να γελάνε.
Πηγή φωτογραφιών: Lindsey Berger
από το eirinika.gr