Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21

Οι γονείς της υπέβαλαν αναφορά ώστε η κόρη τους να διωχθεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και στη χώρα μας, μπας και την γλυτώσουν από τους πολύ σοβαρούς νόμους του Χόνγκ Κόνγκ

Νομικό τρικ του Σάκη Κεχαγιόγλου για να φέρει την άμυαλη με την κοκαΐνη στα Δικαστήρια της Ελλάδας
000
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης, καθώς τρείς δικαστικές κινήσεις ανοίγουν χαραμάδα ελπίδας για την 19χρονη Ειρήνη.
Αρχικά, οι γονείς της υπέβαλαν αναφορά ώστε η κόρη τους να διωχθεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και στη χώρα μας.

Πρόκειται για ένα γεγονός που μπορεί να χαρακτηριστεί πρωτοφανές στα δικαστικά ποινικά χρονικά. Γονείς να μηνύουν την κόρη τους για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Πρόκειται όμως για ένα νομικό τρικ του Σάκη Κεχαγιόγλου ώστε να αυξήσει τις όποιες πιθανότητες έχει η 19χρονη Ειρήνη να έρθει και να δικαστεί στην Ελλάδα για τα αδικήματα για τα οποία συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ.
Ταυτόχρονα:
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε να γίνει έρευνα για την υπόθεση
Η δίωξη ναρκωτικών ζήτησε να εντοπιστούν τυχόν συνεργοί της κοπέλας στην Ελλάδα.
Επειδή η χώρα μας δεν έχει διακρατική συμφωνία με το Χόνγκ Κόνγκ για την έκδοση κρατουμένων, η δίωξη της υπόθεσης στην Ελλάδα είναι ο μόνος δρόμος που της δίνει ελπίδες να έρθει να δικαστεί στη χώρα μας.
Εικόνες μάλιστα σαν κι αυτές που θα δείτε στο video, στην Κίνα, επαρχία της οποίας είναι το Χονγκ Κόνγκ κάνουν τους δικούς της να προσπαθούν περισσότερο.
Στις εικόνες φαίνονται 10 έμποροι ναρκωτικών που καταδικάστηκαν σε θάνατο να οδηγούνται προς την εκτέλεση σε ένα στάδιο σαν Ρωμαϊκή αρένα.
10.000 άνθρωποι, μεταξύ τους και μικρά παιδιά, παρακολουθούν το θέαμα.makeleio.gr/