Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ --ΓΕΝΝΑΝΕ ΑΒΕΡΤΑ ΟΙ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ …

Πλήρωνε «κορόιδο» ελληνικέ λαέ φόρους για να έρχονται να γεννάνε στα ελληνικά νοσοκομεία οι κάθε λογής λαθροπίθηκοι! Πλήρωνε και σκάσε!

beteranizhta.blogspot.gr

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι λιγοστοί γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό στην μαιευτική κλινική του «Βοστανείου» νοσοκομείου της Μυτιλήνης, από την μεγάλη αύξηση των γεννήσεων που παρατηρείται τελευταία και στην οποία αδυνατούν να ανταποκριθούν, γιατί οι ανάγκες είναι κατά πολύ μεγαλύτερες των προβλεπομένων.


Κι εδώ δεν πρόκειται βεβαίως για γεννήσεις Ελληνόπουλων, αλλά «προσφυγόπουλων»!

Σύμφωνα με την προϊσταμένη του μαιευτικού τμήματος: «Από την αρχή του προσφυγικού έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Ήρθαν πολλές εγκυμονούσες και ξεγεννάμε συνέχεια. Ήρθαν από μέρη που δεν είχαν πρόσβαση σε εξετάσεις, υπερήχους και τεχνικά μέσα, με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να φορτωθεί με δουλειά. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει γονατίσει. Η Πολιτεία πρέπει να μας βοηθήσει. Έχουμε μέχρι και 5 γέννες την ημέρα, ενώ οι τέσσερις γυναικολόγοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν και να κάνουν εφημερίες. Πολλές γυναίκες γεννάνε με καισαρική με αποτέλεσμα να φορτώνονται και τα χειρουργεία. Μένουν έγκυες για να μην απελαθούν, για να δηλωθεί το μωρό εδώ στην Ελλάδα, επιδοτούνται, ενώ έχουν μετά και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Οργανώσεις φιλανθρωπικές και ΜΚΟ τους παρέχουν διαμονή σε ξενοδοχεία. Δεν γυρνάνε δηλαδή στα κοντέινερ και στις σκηνές. Και ξαναμένουν έγκυοι»,

Ο δε διευθυντής της γυναικολογικής κλινικής, υποστηρίζει ότι:«πολλές μετανάστριες έρχονται εδώ να γεννήσουν, φτάνουν ακόμα και στον ένατο μήνα με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή δουλειά για το προσωπικό. Όταν γεννούν οι διάφορες οργανώσεις και η Ύπατη Αρμοστεία φροντίζουν για την καλύτερη στέγασή τους».

Πλήρωνε «κορόιδο» ελληνικέ λαέ φόρους για να έρχονται να γεννάνε στα ελληνικά νοσοκομεία οι κάθε λογής λαθροπίθηκοι! Πλήρωνε και σκάσε!

ethnikismos.net


https://beteranizhta.blogspot.gr