Παρασκευή, Δεκεμβρίου 8

ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ... ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΙΒΑΡΩΝΟΣ


Αυτή τη φορά ο Ρούπερτ Μέρντοχ, ο Νο1 μηντιάρχης στον πλανήτη, παρέδωσε το πνεύμα του αρσενικού. Κι όχι μόνον το πνεύμα... Την έπεσε σε 60αρα. Ξευτύλα. Στην πασίγνωστη Τζέρυ Χωλ, την πρώτη σύζυγο του Μικ Τζάγκερ, μια πολυμεταχειρισμένη σακαράκα, κάποτε, ποιος να θυμάται, σούπερ μόντελ με παγκόσμιο σουξέ.

Στα 85 αισίως φθάνει ο Αυστραλός βαρώνος των μέσων ενημέρωσης, ιδιοκτήτης στόλου από κανάλια και εφημερίδες αιχμής, όχι μέσα τίποτα πατσαβούρες, που πάντα ζευγάρωνε με γυναίκες μικρής ηλικίας. Σήμερα κυκλοφορεί με την Τζέρυ Χωλ που είναι ένα μάτσο χάλια, η μεγαλοκοπέλλα δεν βλέπεται από τις καταχρήσεις κι βάλε στο λογαριασμό ό,τι θες.
Κάτσε, ρε! Την κουβαλάει δίπλα του ο Μέρντοχ την Χωλ, σα να έχει αυτή τα μισά της χρόνια. Τότε που επάνω της είχε περάσει στρατός. Δικαίωμά της της κοπέλλας, που είναι μητέρα 4 παιδιών. Σήμερα, όσο κι αν το κορμί της κρατιέται σε υποφερτές αναλογίες, τι μπορεί να κάνει η φουκαριάρα με τον... κεραμιδόγατο Μέρντοχ, να τον ανάψει σεξουαλικά.
Τότε, τι; Αρραβωνιάστηκαν(!) οι δυο τους για ποιο λόγο. Για να επικοινωνούν πνευματικά, ίσως. Να κάνουν πακέτο διαλογισμό. Όχι, βέβαια. Ο άνδρας, τεκνάκι ακόμα, φτιάχνοντάς τα με την Τζέρυ Χωλ λέει στο σύμπαν ότι σαν αρσενικός μετράει ακόμα, δεν το βάζει κάτω, δεν εγκαταλείπει.

apodytiriakias.gr...