Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13

Πώς να νιώσετε άμεσα όμορφη και σέξι!

Το κόκκινο κραγιόν

Πώς να νιώσετε άμεσα όμορφη και σέξι!Πότε ήταν η τελευταία φορά που κοιταχτήκατε στον καθρέφτη και θαυμάσατε την εικόνα σας; Πότε μπήκατε τελευταία σε ένα μπαρ ή σε μία καφετέρια, με τόση αυτοπεποίθηση ώστε τραβήξατε τα βλέμματα πάνω σας; Το να νιώθει μια γυναίκα όμορφη, σέξι και με αυτοπεποίθηση είναι ακριβώς ό,τι
χρειάζεται για να της φτιάχνει η μέρα. Είναι πιο σημαντικό από τα ρούχα που θα φορέσει ή την τσάντα που θα κρατήσει. Είναι ακόμα, πιο απολαυστικό και από το ίδιο το σεξ. Δεν μας πιστεύετε; Δοκιμάστε (ή ξαναδοκιμάστε) τα παρακάτω και θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας σε δευτερόλεπτα!
Τη στιγμή που μία γυναίκα απλώνει κόκκινο κραγιόν στα χείλη της, έχει αυτόματα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθησή της. Στο συμπέρασμα αυτό, μάλιστα, έχουν καταλήξει και επιστήμονες, οι οποίοι λένε ότι το κόκκινο χρώμα μεταφράζεται από τον ανθρώπινο εγκέφαλο ως ζεστασιά, θετική ενέργεια και προθυμία. Οι δε άντρες δείχνουν να μαγνητίζονται από τα κόκκινα γυναικεία χείλη.

Η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή


Μπορεί να ακούγεται παράλογο -λίγοι είναι εκείνοι που απολαμβάνουν πραγματικά τη γυμναστική, πόσο μάλλον τα νερόβραστα λαχανικά- όμως άπαξ και ξεκινήσετε να γυμνάζεστε συστηματικά θα το διαπιστώσετε. Επιστρέφοντας από τη γυμναστική στο σπίτι θα νιώθετε το σώμα σας πιο σφριγηλό και δυνατό, την ψυχολογία σας πιο ανεβασμένη και -το καλύτερο- θα σας αρέσει τόσο πολύ αυτό το συναίσθημα που θα προσπαθείτε όλο και πιο πολύ να το διατηρήσετε. Όλα αυτά μαζί αναπόφευκτα θα σας κάνουν να νιώθετε πιο σέξι.

Το φλερτ


Κακά τα ψέματα, το φλερτ τονώνει τρομερά την αυτοπεποίθηση και σας θυμίζει ότι, πέρα από μαμά, είστε και γυναίκα. Με όρια, λοιπόν, λίγο φλερτ... κάνει καλό!

Το δυνατό γέλιο


Μία γυναίκα που δεν ντρέπεται και δεν διστάζει να γελάσει με την καρδιά της, είναι μία γυναίκα απελευθερωμένη, δυναμική και με αυτοπεποίθηση! Τέλειος συνδυασμός, δηλαδή, για να γοητεύσει έναν άντρα.

Τα μαύρα (δαντελένια) εσώρουχα


Δεν έχει διαπιστωθεί το γιατί, όμως τα μαύρα δαντελένια εσώρουχα έχουν την ιδιότητα αυτόματα να δημιουργούν ερωτικό κλίμα -περισσότερο από κάθε άλλο χρώμα. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβά -χρειάζεται, όμως, να κολακεύουν τα δυνατά σας σημεία!

Οι ψηλοτάκουνες γόβες


Οι ψηλοτάκουνες γόβες για την γυναίκα, είναι ό,τι το κοστούμι για τον άντρα. Της δίνουν αυτόματα πόντους τόσο στο ύψος όσο και στη σιλουέτα (αφού "στήνουν" το σώμα με τον πιο κομψό τρόπο), αλλά και στην αυτοπεποίθηση.

Τα παθιασμένα φιλιά


Αφιερώστε μερικά παραπάνω δευτερόλεπτα στο φιλί που δίνετε στον άντρα σας και θα δείτε πόσο πιο σέξι θα νιώσετε. Λίγο-πολύ όπως νιώθατε όταν τον πρωτογνωρίσατε!

Ένα κολακευτικό φόρεμα ή τζιν


Εξαρτάται από το τι τύπος γυναίκας είστε. Αν λατρεύετε την κομψότητα, ένα φόρεμα που να αναδεικνύει τις καμπύλες σας, να ταιριάζει στα χρώματά σας και να σας κάνει να νιώθετε άνετα, αποτελεί θησαυρό για την αυτοπεποίθησή σας. Αν είστε σπορ και casual τύπος, κάπως έτσι νιώθετε με ένα στενό τζιν που να αναδεικνύει τέλεια τα οπίσθιά σας! Κάτι τέτοια ρούχα τα φυλάτε για ξεχωριστές στιγμές και δεν βγαίνουν ποτέ από την γκαρνταρόμπα σας!

Το να είσαι εύστροφη και ετοιμόλογη


Κατά κανόνα οι πιο έξυπνες γυναίκες είναι και γυναίκες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, που δεν διστάζουν να πουν αυτό που σκέφτονται και, κυρίως, να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν. Αν, μάλιστα, το διεκδικήσουν φορώντας και κόκκινο κραγιόν... η επιτυχία είναι δεδομένη!

Τα ιδιαίτερα αγγίγματα...


Ποιος πιστεύετε ότι είναι ένας βασικός λόγος που οι άντρες αυνανίζονται; Ναι είναι στην φύση τους, αλλά το κάνουν και γιατί με τον τρόπο αυτόν νιώθουν σέξι, νιώθουν ότι έχουν τη δύναμη να ελέγχουν το σώμα τους, νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και αυτό τους γεμίζει αυτοπεποίθηση. Κάπως αντίστοιχα νιώθουν και οι γυναίκες, οι οποίες αγγίζοντας το σώμα τους με τον τρόπο που τους αρέσει, λατρεύουν τον ίδιο τους τον εαυτό.
mama365.gr