Οι αποκαλύψεις γνωστής τραγουδίστριας για τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάνη

Για τον Γιώργο Λιάνη η εν λόγω κυρία, υπήρξε μία από τις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του. Αν και υπήρξαν χρόνια παντρεμένοι, είναι...
λίγα αυτά που γνωρίζουμε για την προσωπική τους σχέση. Η Λιζέτα Νικολάου σε συνέντευξή της στο ΧΑΙ, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του γάμου τους.

Γιατί δεν ξαναφτιάξατε τη ζωή σας; Δεν ξαναπαντρευτήκατε;           

«Δεν ξέρω. Δεν ήθελα.»


Πιο ανεξάρτητη; Πιο μοναχική;

«Αν έκανα άλλον γάμο. Ίσως χρειαζόταν να κάνω κι άλλο παιδί και δεν ήθελα. Είχα κάποιους δεσμούς πολλά χρόνια.»

Πώς είναι να έχεις μεγαλώσει και να είσαι ένας τόσο ανεξάρτητος άνθρωπος, τόσο σοβαρά καταρτισμένος για να μπορείς να ζεις μόνος;

«Το είπες από μόνη σου. Από τη στιγμή που είμαι ανεξάρτητη, μπορώ να ζήσω και μόνη. Δεν θέλω να βασιστώ κάπου. Έχω καλούς φίλους και περνάμε καλά.»

Πώς ήταν να ζεις με έναν Υπουργό, έναν πολιτικό;

«Όταν γνωριστήκαμε με τον Γιώργο Λιανή ήταν δημοσιογράφος. Αφού χωρίσαμε έγινε πολιτικός. Σαν δημοσιογράφος ήταν καλός θεωρώ πως και σαν πολιτικός ήταν καλός, για να πούμε την αλήθεια. Το μόνο πράγμα που έχω να σου πω είναι πως ήταν τόσο τυπικός και σαν δημοσιογράφος και σαν  πολιτικός που δεν μου είχε δώσει ούτε μια συναυλία, για να μην πούνε ότι ήταν ρουσφέτι στην πρώην γυναίκα του.»

Ήταν τίμιος δηλαδή…

«Υπέρ του δέοντος. Έτσι το βλέπω. Είχε πάει κάποιος τραγουδιστής να κάνει μια πρόταση, με γνωστά ονόματα και ήταν μέσα και το δικό μου. Ο Γιώργος είπε όχι για μένα. Γιατί μπορεί ο κόσμος να νομίζει άλλα».
Πηγή