Τρίτη, Δεκεμβρίου 19

ΟΧΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΖΩΝΕΣ ΙΣΛΑΜ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ(Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Το Κέντρο Ερευνών σχετικά με τον αριθμό των μουσουλμάνων που θα μολύνουν την Ευρώπη μέχρι το 2050 είναι ακριβείς, κουδουνίζει για την Ευρώπη. Όλα τα προειδοποιητικά σημάδια ξεκινούν. Μια δημογραφική καταστροφή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής. Εάν η Ευρώπη δεν καταφέρει να αντιδράσει, ο ιουδαιοχριστιανικός πολιτισμός της πρόκειται να εξαφανιστεί.
Την περασμένη εβδομάδα, το ερευνητικό κέντρο Pew δημοσίευσε ενημερωμένα στοιχεία για τον αυξανόμενο μουσουλμανικό πληθυσμό στην ευρύτερη περιοχή της ΕΕ (δηλ. Τα 28 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης συν την Ελβετία και τη Νορβηγία). Οι αριθμοί είναι πραγματικά δραματικοί.
Αν δεν υπάρξουν ριζικές αλλαγές στις σημερινές πολιτικές για τη μετανάστευση, το 30,6% του πληθυσμού στη Σουηδία θα είναι ισλαμικό μέχρι τα μέσα του αιώνα. Η Σουηδία είναι τόσο καλή όσο τελείωσε.
Η Σουηδία είναι ήδη αποτελειωμένη.
ΟΧΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΖΩΝΕΣ ΙΣΛΑΜ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ(Βίντεο) - Εικόνα1
Αλλά η κατάσταση αλλού είναι ελάχιστα καλύτερη. 19,7% στη Γερμανία, 18% στη Γαλλία, 17,2% στη Βρετανία και 15,2% στην Ολλανδία. Αυτό είναι που το Pew αναμένει να συμβεί αν τα πρότυπα μετανάστευσης συνεχίσουν στα επίπεδα 2014-2016. Το Pew υπολόγισε επίσης τι θα συμβεί αν τελειώσει η σημερινή κρίση των προσφύγων, αλλά η τακτική μετανάστευση συνεχίζεται στο σημερινό επίπεδο.
Η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Τσεχική Δημοκρατία και η Σλοβακία σε μικρότερο βαθμό φαίνεται να είναι οι μόνοι που έχουν το μικρότερο αριθμό λαθρο και έχουν καταφέρει να απικελισουν σχεδόν όλη τη μουσουλμανική μετανάστευση στις χώρες τους.
ΟΧΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΖΩΝΕΣ ΙΣΛΑΜ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ(Βίντεο) - Εικόνα2
Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, ο αριθμός των μουσουλμάνων μέχρι το 2050 θα συνεχίσει να αυξάνεται στο 20,5% στη Σουηδία, στο 17,4% στη Γαλλία, στο 16,7% στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο 12,5% στις Κάτω Χώρες και στο 10,8% στη Γερμανία.
Την περασμένη εβδομάδα, δημοσίευσα ένα τιτίβισμα με μια φωτογραφία από την έκθεση Pew, συνοδευόμενη από το κείμενο «Ένα υπαρκτικό πρόβλημα: ο πληθυσμός μας αντικαθίσταται. Και θα γίνει πολύ χειρότερο αν δεν απο-εξισλαμιστούμε σύντομα! »Λίγες ώρες αργότερα, το τιτίβισμα λογοκρίνεται στη Γαλλία. Στη χώρα του προέδρου Εμμανουήλ Μακρόν, ο λαός δεν επιτρέπεται να γνωρίζει την αλήθεια.
Ένα υπαρκτικό πρόβλημα: ο πληθυσμός μας αντικαθίσταται. Και θα γίνει πολύ χειρότερο αν δεν απο-εξισλαμιστούμε σύντομα! Τέτοιες δηλώσεις λογοκρίνονται στη Γαλλία. Στη χώρα του προέδρου Εμμανουήλ Μακρόν, ο λαός δεν επιτρέπεται να γνωρίζει την αλήθεια.
ΟΧΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΖΩΝΕΣ ΙΣΛΑΜ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ(Βίντεο) - Εικόνα3
Ο πολλαπλασιασμός του Ισλάμ είναι κακά νέα για την Ευρώπη. η απειλή της ισλαμικής τρομοκρατίας είναι πανταχού παρούσα. Αυτή η εποχή των Χριστουγέννων, τα συγκεκριμένα εμπόδια έχουν γίνει ένα γνωστό θέαμα γύρω από τις γιορτινές αγορές σε όλη τη Δυτική Ευρώπη.
Πρόσφατες ακαδημαϊκές μελέτες δείχνουν ότι η μεγάλη πλειονότητα των Ευρωπαίων μουσουλμάνων θεωρεί τους Ισλαμικούς τους κανόνες πιο σημαντικούς από τους κοσμικούς δημοκρατικούς νόμους της Ευρώπης, ενώ σημαντικός αριθμός (μέχρι το 11% στις Κάτω Χώρες, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ) θεωρεί αποδεκτό να χρησιμοποιεί τη βία στο όνομα του Ισλάμ.
Περισσότερο Ισλάμ σημαίνει περισσότερη βία και μισαλλοδοξία.
Το Pew παραβλέπει επίσης ένα πολύ σημαντικό δημογραφικό γεγονός σχετικά με την εισροή 2 εκατομμυρίων λεγόμενων «προσφύγων» στην Ευρώπη το 2015-2016. Δεν ήταν μόνο το 78% αυτών των «προσφύγων» μουσουλμάνων, αλλά ήταν συντριπτικά πολλά νεαρά αρσενικά. Από τα 1.1 εκατομμύρια «πρόσφυγες» μόνο στη Γερμανία, 800.000 ήταν άνδρες κάτω των 25 ετών.
Η πολιτική της ΕΕ είναι μια πορεία αδιαφορίας. Περισσότεροι από έξι εκατομμύρια μετανάστες περιμένουν επί του παρόντος σε χώρες σε όλη τη Μεσόγειο για να περάσουν στην Ευρώπη. Επειδή εισέρχονται μέσα από τα πίσω παράθυρα, η ΕΕ ανοίγει την μπροστινή πόρτα του «σπιτιού της Ευρώπης».
Αυτό δεν θέλουμε. Πρέπει να σταματήσουμε την αυτοκτονική τρέλα των ελίτ της ΕΕ. Πρέπει να σταματήσουμε τα εκατομμύρια μουσουλμάνων που θέλουν να έρθουν στο «σπίτι της Ευρώπης», επειδή αυτό το σπίτι είναι το σπίτι μας.
Πολωνός  πολιτικός : «Η Ευρώπη πλημμυρίζεται με ανθρώπινα σκουπίδια που δεν θέλουν να δουλέψουν».

Οι μαζικές αντι-μουσουλμανικές μεταναστευτικές διαδηλώσεις γίνονται συνηθισμένες στην Πολωνία, όπου η πολιτική ορθότητα δεν έχει θέση. Σε μια διαδήλωση εναντίον του σχεδίου της Γερμανικής καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ για την απόρριψη των μουσουλμάνων εισβολέων σε κάθε χώρα-μέλος της ΕΕ, οι Πολωνοί λένε «ΟΧΙ».
ΟΧΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΖΩΝΕΣ ΙΣΛΑΜ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ(Βίντεο) - Εικόνα4
Όπως υποστηρίζουν κάποιοι Πολωνοί «στην Πολωνία, δεν μπορούμε παρά να κάνουμε ένα ή δύο παιδιά. Ωστόσο, οι μουσουλμάνοι έρχονται εδώ και αναπαράγονται σαν κουνέλια και αναμένουν από το κράτος να τους υποστηρίξει. »
«Είμαστε μια χριστιανική κοινωνία, όχι μουσουλμάνοι, και οι μουσουλμάνοι αρνούνται να ενταχθούν. «
ΟΧΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΖΩΝΕΣ ΙΣΛΑΜ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ(Βίντεο) - Εικόνα5
«Αρνούμαστε να γίνουμε σαν τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου το 10-20% των νέων χριστιανών κοριτσιών βιάζονται και πωλούνται ως πόρνες από μουσουλμάνους μετανάστες».
Τα μέσα ενημέρωσης διαπράττουν προπαγάνδα και ψέματα για τους λεγόμενους «φτωχούς μουσουλμάνους πρόσφυγες της Συρίας», οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είναι ούτε Σύριοι ούτε νόμιμοι πρόσφυγες ».
«Δεν θέλουμε μουσουλμάνους βαρβάρους στην Πολωνία.»
«Δεν θα γίνουμε σαν τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι όμορφες πόλεις καταστρέφονται από το μουσουλμανικό έγκλημα, το βιασμό, τα σκουπίδια στους δρόμους και την αχαλίνωτη κοινωνική εξάρτηση».

Αν δεν αλλάξει τίποτα, πολλές χώρες της Δυτικής Ευρώπης θα μαστίζονται με τεράστιες αυξήσεις στον μουσουλμανικό πληθυσμό:

Σουηδία: Δεν είναι πλέον οι μουσουλμανικές περιοχές μετανάστευσης της Στοκχόλμης που ονομάζονται » NO-GO Ζώνες » Τώρα είναι όλες οι «ζώνες πολέμου».


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr