Πέμπτη, Δεκεμβρίου 28

Chrislam: Η Ευρώπη οδεύει στον εξισλαμισμό των Χριστουγέννων

Του Μανώλη Κείου
Έβαλε μπροστά το κορυφαίο σχέδιο της η Πανθρησκεία για να εξισώσει τον αληθινό Θεό με τις άλλες θρησκευτικές πεποιθήσεις.
Η εκ νέου θεολόγηση των Χριστουγέννων βασίζεται στην ψευδή προϋπόθεση ότι ο Ιησούς της Βίβλου είναι ο Ιησούς (Ίσα) του Κορανίου. ...
Αυτή η θρησκευτική σύντηξη, που μερικές φορές αναφέρεται ως «Chrislam», κερδίζει έδαφος σε μια Δύση που βιβλικά είναι αναλφάβητη!


Ένα σχολείο στο Lüneburg ανέβαλε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι αφού ένας Μουσουλμάνος μαθητής διαμαρτυρήθηκε ότι το τραγούδι των Χριστουγέννων στα σχολεία ήταν ασυμβίβαστο με το Ισλάμ. Ο Αλεξάντερ Γκαουλάντ, επικεφαλής μιας ομάδας για τη Γερμανία της μετανάστευσης, δήλωσε ότι η δράση του σχολείου ήταν «μια αφόρητη, ακούσια υποταγή στο Ισλάμ» και αποτελούσε μια «δειλή αδικία» έναντι των μη μουσουλμανοπαίδων.

Η φετινή χριστουγεννιάτικη σεζόν χαρακτηρίζεται από αντιπαραθέσεις που σχετίζονται με το Ισλάμ σε σχεδόν κάθε ευρωπαϊκή χώρα. Οι περισσότερες συγκρούσεις έχουν δημιουργηθεί από τις πολυπολιτισμικές πολιτικές και θρησκευτικές ελίτ της Ευρώπης, οι οποίες επιδιώκουν να εκκοσμικεύσουν τα Χριστούγεννα, φαινομενικά για να εξασφαλίσουν ότι οι μουσουλμάνοι δεν θα προσβληθούν από την χριστιανική εορτή.

Πολλές παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες αγορές έχουν μετονομαστεί.
Στο Άμστερνταμ ονομάσηκε Χειμερινή Παράσταση, Χειμερινές Ευχαριστίες ονομάστηκε η αγορά των Βρυξελλών, Χειμερινό Φεστιβάλ η εορτή του Μονάχου και όλα για την προβολή ενός πολυπολιτισμικού αχταρμά κοσμικής ανοχής.

Στη Βρετανία, για παράδειγμα, η εκκλησία όλων των Αγίων στο Κίνγκστον του Τάμεση πραγματοποίησε πρόσφατα μια κοινή γιορτή γενεθλίων για τον Ιησού και τον Μωάμεθ. Η «Εορτή των Milad, Advent και Χριστουγέννων» στις 3 Δεκεμβρίου αποσκοπούσε στο να «σηματοδοτήσει τα γενέθλια του Προφήτη Μωάμεθ και να προσβλέπει στα γενέθλια του Ιησού». Η ωριαία “λειτουργία” περιελάμβανε χρόνο για την ισλαμική προσευχή και ακολουθήθηκε από την κοπή μιας τούρτας γενεθλίων.

Ασφαλώς και υπάρχουν και αντιδράσεις.
«Κάθε φορά που μια εκκλησία παραχωρεί στον Μωάμεθ το επίθετο «Προφήτη», απορρίπτουν την σταύρωση, αρνούμενοι την ανάσταση του Χριστού και αμφισβητούν ότι ο Λόγος σαρξ εγένετο και ζούσε μεταξύ μας, διότι ο Μωάμεθ αρνήθηκε όλα αυτά τα θεμελιώδη δόγματα της χριστιανικής πίστης «υποστηρίζουν οι αντιδρώντες και υποστηρίζουν ακόμη ότι «υπάρχουν άλλοι και πολύ καλύτεροι τρόποι να οικοδομηθούν γέφυρες κατανόησης με τους μουσουλμάνους».

Στο Λονδίνο, η Ολοκληρωμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα για τους Βρετανούς μουσουλμάνους, μια κοινοβουλευτική ομάδα αποτελούμενη από μέλη τόσο της Βουλής των Κοινοτήτων όσο και της Βουλής των Λόρδων, εξέδωσε μια έκθεση, με ευχή «Πολύ Καλά Μουσουλμανικά Χριστούγεννα», με στόχο να επιστήσει την προσοχή στην «ανθρωπότητα » των μουσουλμάνων κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Στη Σκωτία, η περιφερειακή κυβέρνηση κατηγορήθηκε ότι «υπονόμευε» τη χριστιανική κληρονομιά της Βρετανίας προωθώντας «χειμωνιάτικα φεστιβάλ» για εθνικές μειονότητες, αγνοώντας τα Χριστούγεννα. Ο Υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης της Σκωτίας, Alasdair Allan, δέσμευσε σχεδόν £ 400.000 ($ 535.000) για να χρηματοδοτήσει 23 εκδηλώσεις τους χειμερινούς μήνες.

Ένας εκπρόσωπος της Καθολικής Εκκλησίας στη Σκωτία δήλωσε:
«Είναι βαθύτατα απογοητευτικό το γεγονός ότι η κυβέρνηση της Σκωτίας επέλεξε να μην αναγνωρίσει τη θρησκευτική πραγματικότητα των Χριστουγέννων στα δρώμενα του Χειμερινού Φεστιβάλ, ενώ αυτό το Φεστιβάλ που χρηματοδοτείται από το δημόσιο δεν περιλαμβάνει εκδηλώσεις που θα βοηθήσουν τους Σκωτσέζους να γιορτάσουν τη γέννηση του Χριστού που είναι αναμφίβολα η πιο σημαντική γιορτή τους χειμερινούς μήνες «.

Ο Γκόρντον Μακντόναλντ, της Χριστιανικής φιλανθρωικής οργάνωσης CARE, πρόσθεσε:
«Είναι μέρος της γενικής εκκοσμίκευσης που έλαβε χώρα από την κυβέρνηση της Σκωτίας εδώ και πολλά χρόνια, όπου η χριστιανική κληρονομιά και το σύστημα αξιών μας υπονομεύθηκαν ως άμεσο αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής».

Στη Δανία, ένα δημοτικό σχολείο στο Graested ακυρώνει μια παραδοσιακή εκκλησιαστική λειτουργία που σηματοδοτεί την αρχή των Χριστουγέννων, ώστε να μην προσβάλλει μουσουλμάνους μαθητές. Ορισμένοι γονείς κατηγόρησαν το σχολείο ότι έχει διπλά πρότυπα.

Στη Γαλλία, η ετήσια χριστουγεννιάτικη αγορά στην περιοχή Croix-Rousse της Λυών ακυρώθηκε λόγω του υπερβολικού κόστους ασφάλειας που συνδέεται με την προστασία από τον ισλαμικό τρόμο.

Στο γειτονικό Βέλγιο, ο επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού στη Λιέγη André Rouffart έδωσε εντολή τα 28 γραφεία στην πόλη να αφαιρέσουν τους σταυρούς για να επιβεβαιώσουν την κοσμική ταυτότητα της οργάνωσης. . «Κάποτε λέγαμε για τις διακοπές των Χριστουγέννων, τώρα λέμε για τις χειμερινές διακοπές», δήλωσε ένας εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού.

Στο Μόναχο, οι διαφημίσεις για μια πολυπολιτισμική «χειμερινή αγορά» απεικονίζουν έναν χιονάνθρωπο που καλύπτεται με burqa.

Στο Βερολίνο, η παραδοσιακή αγορά των Χριστουγέννων προστατευόταν από ισχυρά μέτρα ασφαλείας.

Στο Μπολζάνο, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από χαρτόνι διατάχθηκε να απομακρυνθεί από το δημαρχείο επειδή «θα μπορούσε να προσβάλλει τις ευαισθησίες» των Μουσουλμάνων.

Στη Νορβηγία ένα δημοτικό σχολείο στο Skien ανακοίνωσε ότι οι χριστουγεννιάτικες γιορτές φέτος θα περιλαμβάνουν όχι μόνο τη συνήθη ανάγνωση από τους μαθητές στίχων της Βίβλου αλλά και δύο στίχους από το Κοράνι που αναφέρονται στον Ιησού.

Στην Ισπανία, το Δημοτικό Συμβούλιο της Μαδρίτης αντικατέστησε τις γιορτές των Χριστουγέννων στην πρωτεύουσα με μια νεοπαγανιστική «Διεθνή Έκθεση Πολιτισμών». Σύμφωνα με την Δήμαρχο της Μαδρίτης Manuela Carmena, πρώην μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ισπανίας, ο ρητός σκοπός του μηνιαίου γεγονότος είναι να αποχριστιανιστούν τα Χριστούγεννα για να το κάνουν κάτι πιο περιεκτικό.
Και μη χειρότερα….
Πηγή