Τρίτη, Δεκεμβρίου 19

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΕ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ GATE – Δεν γνώριζαν οι ελληνικές κυβερνήσεις την Ολυμπιακή Βιομηχανία ΑΕ;


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Στα μέσα του Νοεμβρίου 2017 η ηλεκτρονική έκδοση “ΤΑ ΝΕΑ” αποκάλυπταν έγγραφο για την δραστηριότητα του επιχειρηματία Βασίλη Παπαδόπουλου και την εταιρεία του “Ολυμπιακή Βιομηχανία
ΑΕ”, που βρίσκονταν σε διαβουλεύσεις με το “Πεντάγωνο” για την πώληση πυρομαχικών στις ένοπλες δυνάμεις του Κατάρ!
Αναφέρουν συγκεκριμένα “ΤΑ ΝΕΑ”:

«Όπως προκύπτει από χαρακτηρισμένο ως “εξαιρετικά επείγον” αίτημα της εταιρείας, στις 3 Ιανουαρίου 2017 ζητούσε να επιτραπεί η είσοδος δύο Καταριανών αξιωματικών σε μονάδα αποθήκευσης πυρομαχικών για την “οπτική αξιολόγηση” του προς πώληση πολεμικού υλικού. Το αίτημα είχε απευθυνθεί στον γενικό διευθυντή Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ), αντιναύαρχο ε.α. Κυριάκο Κυριακίδη, ο οποίος είχε υπογράψει έξι μήνες αργότερα και τη συμφωνία με τον Παπαδόπουλο για την πώληση του πολεμικού υλικού στους Σαουδάραβες, συνολικού κόστους 66 εκατ. ευρώ»!
Συνεχίζοντας “ΤΑ ΝΕΑ”, επισημαίνουν πως εξελίσσεται σε “κατάρα” για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η σκοτεινή δραστηριότητα του επιχειρηματία Βασίλη Παπαδόπουλου, καθώς αποκαλύπτεται πολυπλόκαμη γύρω από τις αγοραπωλησίες όπλων και δεν περιορίζεται μόνο στην «εκπροσώπηση της Σαουδικής Αραβίας, όπως εξακολουθεί να διατείνεται ο Πάνος Καμμένος!

Ο Μανώλης Χατζησάββας αποκαλύπτει…

Γι΄ αυτό το μείζον ζήτημα, λάβαμε τις απόψεις του πρώην πράκτορα της ΕΥΠ Μανώλη Χατζησάββα – που ο Πάνος Καμμένος θεωρεί πως ήταν πράκτορας της ΜΙΤ (;;;) – που είναι άκρως αποκαλυπτικές, άρα και πολύ ενδιαφέρουσες!
Το 2002 η Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. είχε γραμμή παραγωγής για σφαίρες διαμετρήματος 7.62x54R, Ναι ή Όχι;  Οι πληροφορίες μου “λένε” Όχι! Η Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. του κ Βασίλη Παπαδόπουλου είχε “φασόν” παραγωγή σφαίρες διαμετρήματος 7.62x54R στο Ιράν, Ναι ή Όχι; Οι πληροφορίες “λένε” Ναι! Την Ιρανική κατασκευάστρια εταιρεία πυρομαχικών “DIO” την γνωρίζει ο κ. Παπαδόπουλος; Μήπως, τον Ιρανό στρατηγό Seyyed Mahdi Farahi;
Κατά τις πληροφορίες έκανε “φασόν” παραγωγή και από Ρουμανία, Τσεχία και Ν. Αφρική… και εξαγωγές από το ευρωπαϊκό Κιλκίς… επιβεβαιωμένα, μόνο που δεν ήταν για σφαίρες διαμετρήματος 7.62x54R σαν αυτές που βρέθηκαν στην Συρία κατά την ΕΕ. Αλλά, για να σας φύγουν και κάποιες απορίες. Αναγνωρίσιμη σφραγίδα κεφαλής HSCODE SIGN: EDP. Δηλαδή, από τα αρχικά γράμματα Ηλίας – Elias, Dimitrios – Δημήτριος, Papadopoulos – Παπαδόπουλος!
Μάλιστα αυτό επιβεβαιώνεται, από το γεγονός ότι η μόνη γραμμή παραγωγής που είχε η εταιρεία Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. των Παπαδόπουλων ήταν των 9x19mm!
Και οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν επιπλέον ότι, η γραμμή αυτή είχε παρθεί από την Ukroboronprom της Ουκρανίας (σ.σ. ουκρανική αμυντική βιομηχανία) το 1997, παράνομα, και επειδή δεν είχε εξοφληθεί, είχε ως αποτέλεσμα να μηνυθεί και μάλιστα στα δικαστήρια της χώρα μας!

Κάνει παράνομο εμπόριο όπλων ο Βασίλης Παπαδόπουλος;

Δηλαδή, με άλλα λόγια εάν θα ελεγχόταν η μονάδα παραγωγής της εταιρείας Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου, οι ελεγκτές θα έβρισκαν πιστοποιημένα εγκατεστημένες μονάδες γραμμής παραγωγής για διαμέτρημα 7.62x54R και μάλιστα πριν από το 2002;
Δηλαδή, εάν ο Εισαγγελέας, έκανε έρευνα σαν αυτή που κάνουν τα σοβαρά και πολιτισμένα κράτη, με σεβασμό στον θεσμό της δικαιοσύνης, αλλά και σε άλλα, όπως η Κολομβία, για “παράνομο εμπόριο όπλων”, θα λογοδοτούσαν και θα φυλακίζονταν οι υπεύθυνοι; Όπως ακριβώς κάνει η Αμερική, όταν ψάχνει ειδικότερα, αν αυτά τα όπλα έχουν να κάνουν με την παραβίαση του εμπάργκο που έχει επιβάλει στο Ιράν και με την επικαιροποίηση και ανανέωση του νόμου  Iran Sanctions Act of 1996, “NOTE: Dec. 15, 2016 –  [H.R. 6297]”!
Οπότε, εάν πραγματοποιούσαν επιτόπια έρευνα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου στην Αξιούπολη του Κιλκίς, δεν θα έβρισκε εγκατεστημένες μονάδες γραμμής παραγωγής για σφαίρες με διαμέτρημα 7.62x54R, όπως λένε οι πληροφορίες;
Πολύ περισσότερο δε, οι μονάδες αυτές, για σφαίρες με διαμέτρημα 7.62x54R δεν θα είχαν εισαχθεί στην χώρα πολύ πριν από το 2002 και φυσικά για όλα αυτά, θα γνώριζε η ΕΥΠ πριν απ’ όλους! Άρα, μήπως γι΄ αυτό δεν κάνει έρευνα κανείς; Εκτός και εάν η ΕΥΠ έχει επιβεβαιώσει τα πάντα! Ή μήπως Όχι;
Οπότε το ΥΕΘΑ όπως και το ΥΠΕΞ το “καλώς έχειν” από ποιόν το έλαβαν;
Δεν ενδιαφέρει κανέναν να μάθει εάν η εταιρεία που δραστηριοποιόταν και συνεχίζει μέχρι σήμερα απρόσκοπτα να λειτουργεί στην χώρας μας, όπως η Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου και συνεργάτη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας του κ. Πάνου Καμμένου, κάνει παράνομο εμπόριο όπλων;
Παράνομο εμπόριο όπλων, που είχε ως αποτέλεσμα τα παράνομα όπλα που διέθεσαν να βρίσκονται ακόμα και στα χέρια των τρομοκρατών του ISIS; (βλέπε πρόσφατη ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι έχει καταγράψει περίπτωση εύρεσης καλύκων με στοιχεία παραγωγής της Ολυμπιακής Βιομηχανίας Α.Ε. του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου)!

Δεν γνώριζε η ΕΥΠ;

Ωστόσο, μην ακούσω κανέναν να πει ότι η ΕΥΠ δεν γνώριζε τι εστί Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. και Βασίλης Παπαδόπουλος (συγκεκριμένα Οικ. Παπαδόπουλου), διότι εάν υπάρχει έστω και ένα μικρό ποσοστό αξιοπιστίας στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, αυτό θα εξανεμιστεί… Και το λέω αυτό, εγώ ο Μανώλης Χατζησάββας, με την μικρή μου εμπειρία σε σχέση με άλλους πράκτορες με μεγάλο παρελθόν και πολλές εμπειρίες…
Διότι η Οικογένεια Παπαδόπουλου έρχεται από δρόμο… και μάλιστα μακρύ, και είναι πασίγνωστος ο δρόμος αυτός στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ! Μόνο στη Βουλή των Ελλήνων κάνουν ότι δεν ξέρουν!

Παιχνίδι με σκοπιανή εταιρεία όπλων και πυρομαχικών…

Καταρχάς το 2010 είχε εκδοθεί από την Interpol στα Σκόπια Ένταλμα Σύλληψης του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου, συνεργάτη του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, και έχουν ενημερωθεί οι Ελληνικές Αρχές. Το Ένταλμα Σύλληψης είχε να κάνει με την υπόθεση της  χρεοκοπημένης σκοπιανής εταιρίας κατασκευής όπλων και πυρομαχικών την “Souvenir” στην πόλη Samakov!
Αυτό έγινε το 2006, όταν ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος αγόρασε πλειοδοτώντας σε διαγωνισμό στα Σκόπια την εταιρεία! Στις συμβατικές υποχρεώσεις ήταν η επαναλειτουργία του εργοστασίου με την επανα-πρόσληψη των 230 υπαλλήλων και την πραγματοποίηση επένδυσης 1.850.000 ευρώ! Τελικά η εταιρία στα Σκόπια δεν ξεκίνησε ποτέ την λειτουργία της! Ο  Παπαδόπουλος ξεπούλησε σχεδόν όλα τα μηχανήματα του εργοστασίου, και τα χρήματα τα διάθεσε για να καλύψει προβλήματα από παλαιότερες υποχρεώσεις, που είχε, ώστε να ξεχρεώσει ουκρανική εταιρία πολεμικής βιομηχανίας!
ΣΗΜ.: Οι σχέσεις του Βασίλη Παπαδόπουλου στην Ουκρανία έχουν να κάνουν με πασίγνωστο Ολιγάρχη, γνωστό όχι μόνο στον Βασίλη Παπαδόπουλο αλλά και στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, όπως και σε άλλους… γνωστούς πολιτικούς στην χώρα μας!
Στη συνέχεια, το κράτος των Σκοπίων προβαίνει σε επανακρατικοποίηση της εταιρίας “Souvenir” και την πουλάει σε αμφιλεγόμενη εταιρεία τσεχικών συμφερόντων Real Trade προς το τέλος του 2009! Οι Σκοπιανές Αρχές άσκησαν ποινικές διώξεις στον κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο, τον καταδίκασαν σε φυλάκισή και του επέβαλαν πρόστιμο 266.000.000 ευρώ το 2010, καταλογίζοντας του αντισυμβατική συμπεριφορά, και έκτοτε τον αναζητούσαν, τόσο η Αστυνομία των Σκοπίων όσο και η Interpol!
Μάλιστα υπήρξε και σχετικό δημοσίευμα το 2010 στα Σκόπια, από το πρακτορείο ειδήσεων MINA!

Το διά ταύτα…

Γι΄ αυτό, η υπόθεση Καμμένος Gate – Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. με την εμπλοκή του ελληνικού κράτους (υπουργείου Εθνικής Άμυνας και άλλων), δεν θα διαλευκανθεί ποτέ στην χώρα μας, διότι είναι μια μπίζνα πολύ καλά στημένη!
Εδώ κλείνουν – προς το παρόν – οι αποκαλύψεις του Μανώλη Χατζησάββα, που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας!
Πάντως, πιστεύουμε πως, πολλοί θα έπρεπε να απαντήσουν στα όσα παραπάνω κατήγγειλε ο πρώην πράκτοράς των Μυστικών Υπηρεσιών της Πατρίδος μας!!
Ή μήπως κάνω λάθος;
Μετά ταύτα, επανέρχομαι…
.triklopodia.gr/