Ο Ryan Reynolds έφτιαξε χριστουγεννιάτικα μπισκότα και η σύζυγός του τον «έδωσε» στο Instagram

Ο Ryan Reynolds έφτιαξε χριστουγεννιάτικα μπισκότα και η σύζυγός του τον «έδωσε» στο Instagram Τα δικά του χριστουγεννιάτικα κουλουράκια θέλησε να φτιάξει ο Ryan Reynolds,  αλλά φαίνεται πως κάτι δεν πήγε καλά ως προς την εμφάνιση.

Μάλιστα, αν και ο γοητευτικός ηθοποιός δεν «διαφήμισε» την κίνησή του, η γυναίκα του Blake Lively, τον "κάρφωσε" ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία με λεζάντα: «Ο @vancityreynolds έφτιαξε λίγα χριστουγεννιάτικα μπισκότα.... Παρόλα αυτά παραμένει αξιολάτρευτος».
ghj
Ο Ryan Reynolds είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός και θεωρείται από τους πιο σέξι άνδρες του Χόλιγουντ.
Στην μαγειρική δείχνει να μην τα καταφέρνει καλά και η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, δεν έχασε ευκαιρία να το επισημάνει στα social media.
Το διάσημο ζευγάρι ρίχνει συνεχώς χιουμοριστικά καρφιά ο ένας στον άλλο, δείχνοντας πως είναι πολύ αγαπημένοι και με φοβερή αίσθηση του χιούμορ, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο.
odgjpfdogj2
Ο Ryan Reynolds, ωστόσο απάντησε στην ανάρτηση της γυναίκας του: «Ήθελα να είμαι ο πρώτος άνθρωπος που ψήνει χριστουγεννιάτικα μπισκότα χρησιμοποιώντας μόνο ένα σφυρί» έγραψε.
NEWSBEAST.GR