Σάββατο, Δεκεμβρίου 9

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ WOODY ALLEN



Μετά από 50 χρόνια στο σινεμά, όπου τα κάνει όλα μόνος του, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, ηθοποιός, παραγωγός, καμία σχέση το ένα με το άλλο, το καθένα έχει τις ιδιαιτερότητές του, ο 80άρης κύριος Γούντυ Άλεν αποφάσισε για πρώτη φορά να κάνει τηλεόραση. Ένα σήριαλ. Και τι
σκέφθηκε ο τσογλανόγερος; Την Μάιλυ Σάυρους. Αυτήν την σούπερσταρ Αμερικανίδα βραβευμένη τραγουδίστρια, που εδώ και κάποια χρονάκια ξεσκίζει στις πωλήσεις. Το κορίτσι που δηλώνει pansexual, προτείνει να κάνουμε δημόσια αυνανισμό και το λιγότερο είναι η ναρκομανία της και ο αλκοολισμός.
Ψάχνεται ακόμα και στην ένατη δεκαετία της ζωής του αυτή η εφραιόφατσα του Μπρούκλιν, γεννήθηκε σα σήμερα πρώτη Δεκεμβρίου, το 1935. Κάθε χρόνο από τα 30 του απαραιτήτως γυρίζει μία ταινία, πλέον στη συνταγή του Χόλυγουντ. Ξέχασε το προσωπικό ύφος, το περίεργο χιούμορ του για λίγους και κάνει παγκόσμιο πρωταθλητισμό στο σινεμά με εμπορικές παραγωγές.
Δεν το βάζει κάτω ο άνθρωπος, και στην προσωπική του ζωή. Άσχημος, κοντός, σεξιστής, μέχρι που παντρεύτηκε την πιτσιρίκα υιοθετημένη κόρη του, μία ανήλικη ασιάτισσα. Με το δικαίωμα της γεμάτης τσέπης του και της καλλιτεχνικής επιτυχίας.
Επειδή δεν αφήνει στην τύχη το success ο μελιτζανομυτόγκας Γούντυ «επενδύει» μ' ό,τι καλύτερο την κάθε νέα του δουλειά. Και είπε το ''ναι'' με την 23χρονη Μάιλυ Σάυρους, που σίγουρα είναι κάτι περισσσότερο από ένα πρότζεκτ της εμπορικής ποπ μουσικής. Ταλαντούχα και γκομενάρα η Μάιλυ εκτιμήθηκε από το περιοδικό Forbes το 2010 μέσα στις πολύ δυνατές προσωπικότητες. Το 2011 μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες επειδή καμία άλλη στην ηλικία της είχε όσο αυτή περισσότερες εμφανίσεις στα charts. Ήδη η Μάιλυ Σάυρους με 17 δικά της τραγούδια μέσα στα 100 καλύτερα του Billboard συμπεριλαμβάνεται στα 100 πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκόσμια.
Πήρες χαμπάρι; Θα υπογράψει την τηλεοπτική σειρά ο Γούντυ Άλεν με πρωταγωνίστρια ένα όνομα που από χέρι θα του φέρει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης. Κι αυτή, από ευγνωμοσύνη προς τον Γούντυ Άλεν ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία της στο κρεβάτι της με τον 82χρονο ασχημάντρα.
 apodytiriakias.gr...