Πέμπτη, Ιανουαρίου 4

ΟΙ (ΤΑΦΟ) ΠΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!

ΟΙ (ΤΑΦΟ) ΠΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!

Tυλιγμένη στο μυστήριο, η Georgia Guidestones βρίσκεται επάνω στη βουνοπλαγιά Elbert τηςκομητείας, Georgia . Χτισμένες από τους ανώνυμους χορηγούς, οι εντολές για τη νέα παγκόσμια τάξη χαράζονται στο γρανίτη σε 12 γλώσσες - και περιλαμβάνουν τα διατάγματα τα οποία πρέπει να μας κάνουν να ανησυχήσουμε!!
Ασχολούνται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:Τον Πληθυσμό και την ελεγχόμενη αναπαραγωγή του. τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. ενός Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου. η αναφορά στην "αναζήτηση αρμονίας με το άπειρο" αντανακλά την τρέχουσα προσπάθεια για να αντικαταστήσει τις χριστιανικές πεποιθήσεις με μια νέα θρησκεία.
"ΕΝΤΟΛΗ" 1 : Να Διατηρείται η ανθρωπότητα κάτω από πεντακόσια εκατομμύρια πληθυσμό σε διαρκή ισορροπία με τη φύση!!!
(Αυτήν την περίοδο, στο έτος 2008, ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι πάνω από 6.5 δισεκατομμύρια. Αυτή η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού αρμόζει τέλεια στις φιλοσοφίες του Illuminati και της νέας παγκόσμιας τάξης. Το συμπέρασμα είναι απλό. Θεωρούν ότι υπάρχουν ακριβώς πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και η δολοφονία της πλειοψηφίας των «άχρηστων όντων» είναι ένα όφελος στη νέα παγκόσμια τάξη....)"ΕΝΤΟΛΗ" 2 : Οδηγός αναπαραγωγής με σύνεση, τη βελτίωση της καταλληλότητας και της πολυμορφίας!!!
(Δείχνει ότι η αναπαραγωγή πρέπει να ελεγχθεί)
Άμβλωση, πόλεμος, γενοκτονία, ασθένεια; Προφανώς κάποιο είδος της κυβερνητικής παρέμβασης θα ήταν απαραίτητο.!!!)"ΕΝΤΟΛΗ" 3 : ένωση της ανθρωπότητας με μια νέα κοινή γλώσσα!!!
(εδώ ας θυμηθούμε την Διαμαντόπουλου )"ΕΝΤΟΛΗ" 4 : Πάθος, πίστη, παράδοση, και όλα αυτά πρέπει να μετριάζονται!!!
(προτείνει να υπάρξει δικαστικός έλεγχος των θεμάτων πίστης και θρησκείας. Οι παραδόσεις μας απεικονίζουν τη θρησκεία μας, αλλά αυτή η εντολή προτείνει την ανάγκη μιας κυβέρνησης που κυβερνά πέρα από αυτά τα πράγματα. Η κυβέρνηση θα καθορίζει ποια θρησκεία είναι «σωστή»!!!)
"ΕΝΤΟΛΗ" 5 : Προστατευθούν οι άνθρωποι και τα έθνη με δίκαιους νόμους μόνο απο τα δικαστήρια.
( Αφαίρεση του δικαιώματος της αυτοπροστασίας κύριος εθνικής.το δικαστήριο θα καθορίζει αν το κοσοβο είναι της Σερβίας,η θρακη της Ελλάδας κτλ)"ΕΝΤΟΛΗ" 6 : Αφαίρεση από όλα τα έθνη των εσωτερικών νόμων , με την επίλυση διαφορών σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
(ανοικτά προτείνει ότι το παγκόσμιο δικαστήριο της νέας παγκόσμιας τάξης πρέπει ναεπιτηρήσει όλα τα θέματα. Η επίλυση των «εξωτερικών διαφωνιών» περιλαμβάνει τη σφαιρική προσιτότητα των κυβερνώντας δυνάμεων)"ΕΝΤΟΛΗ 7 : Αποφύγετε τους ασήμαντους νόμους και τους άχρηστους ανώτερους υπάλληλους!!!
(Αποβλέπει στην αποβολή των «ασήμαντων νόμων» επιτρέποντας έτσι τη νέα παγκόσμια τάξη να βελτιώσει το νομικό κώδικα, ώστε να μη δανείζει όλη τη δύναμη της ερμηνείας στα άτομα που κρατούν εκείνη την δύναμη.!!!)
"ΕΝΤΟΛΗ" 8 : Προσωπικά δικαιώματα ισορροπουνται με τα κοινωνικά καθήκοντα
( δηλώνει ότι τα άτομα έχουν μια φυσική ανησυχία για την προσωπική ευημερία τους, αλλά το άτομο είναι ένα κοινωνικό ζώο και πρέπει επίσης να είναι ενδιαφερόμενο για την ομάδα.
Η αποτυχία της κοινωνίας σημαίνει την αποτυχία για τους μεμονωμένους πολίτες της. Τα ατομικά δικαιώματα θα γδύνονταν μακριά προς όφελος του συνόλου)
"ΕΝΤΟΛΗ" 9 : αλήθεια, ομορφιά, αγάπη ... αναζητούν αρμονία με το άπειρο.
( η αναφορά στην "αναζήτηση αρμονίας με το άπειρο" αντανακλά την τρέχουσα προσπάθεια για να αντικαταστήσει τις χριστιανικές πεποιθήσεις με μια νέα θρησκεία.)
"ΕΝΤΟΛΗ" 10: Να μην είστε ένας καρκίνος για την γη....αφήστε χώρο για τη φύση
(Αυτή η τελευταία εντολή αντηχεί με το ίδιο κακό του πρώτου. Η πρώτη εντολή ήταν να κρατηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός κάτω από 500 εκατομμύρια, και η 10η εντολή επαναλαμβάνει αυτό το σημείο λέγοντας μας ότι ο απέραντος πληθυσμός του πλανήτη Γη έχει γίνει ένας καρκίνος κατανάλωσης)
ΤΑ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ..(το άνωθεν άρθρο έχει γραφτεί το 2008 δείτε τι έχει γίνει απο τότε..).http://www.aetos-apokalypsis.com