Κυριακή, Ιανουαρίου 14

Το πιο σέξι ημερολόγιο για το 2018

Το πιο σέξι ημερολόγιο για το 2018

Η Genevieve Morton γεννήθηκε στη μικρή κωμόπολη Μπενόνι, στη Νότια Αφρική πριν 31 χρόνια. Έχει πλέον καταφέρει να την γνωρίζουν σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μοντέλο θέλει να καλωσορίσει το νέο έτος με τις σέξι πόζες της.
.Μάλλον θέλει να συνδέσει το όνομα της με τα ανδρικά ημερολόγια, καθώς κάθε χρόνο δίνει ραντεβού με το κοινό της μέσα από τις σελίδες τους.



Πέρυσι φωτογραφήθηκε γυμνή για το ημερολόγιό της, τα έσοδα του οποίου, όπως είχε δηλώσει, δόθηκαν σε ίδρυμα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και του προστάτη. Φέτος, το μοντέλο ξαναπετάει τα ρούχα του και παρουσιάζει με το γυμνό καλλίγραμμο κορμί της τους μήνες του 2018.
Η Genevieve Morton, γεννήθηκε σε μια μικρή κωμόπολη στη Βόρεια Αφρική, και κατάφερε να γίνει γνωστή χάρη στην ομορφιά και στις πληθωρικές της καμπύλες. Η 31χρονη, καλλονή, φιλοξενήθηκε αρχικά στις σελίδες του δημοφιλούς «Sports Illustrated» και από τότε διαγράφει μια λαμπρή πορεία στα αντρικά περιοδικά.
Δείτε τις εικόνες από το γυμνό ημερολόγιο της για το 2018:
Genevieve-Morton-diary-a640 Genevieve-Morton-diary-b640 Genevieve-Morton-diary-c640 Genevieve-Morton-diary-d640 Genevieve-Morton-diary-e640 Genevieve-Morton-diary-f640 Genevieve-Morton-diary-g640 Genevieve-Morton-diary-h640
newsauto.gr