Δευτέρα, Ιανουαρίου 8

Πρωινό: Κάνε αυτές τις 3 αλλαγές και θα χάσεις αμέσως κιλά!


Φωτογραφία για Πρωινό: Κάνε αυτές τις 3 αλλαγές και θα χάσεις αμέσως κιλά!

Ο μεταβολισμός σου θα κάνει επανεκκίνηση!

Εχεις δοκιμάσει τα πάντα. Έχεις κόψει τα αναψυκτικά, τα πατατάκια, τα τηγανητά, κάνεις γυμναστική, δεν πίνεις ποτά, έχεις κόψει μέχρι και το κρασί αλλά αποτέλεσμα μηδέν!Δεν μπορείς να χάσεις ούτε γραμμάριο! Τι φταίει; Μάλλον έχει κολλήσει ο μεταβολισμός σου. Χρειάζεται επανεκκίνηση! Και πως θα γίνει αυτό; Ξεκίνα από τα βασικά. Κάνε κάποιες αλλαγές που θα τα αλλάξουν όλα!

Βye-Bye βρώμη!

Μην νομίζεις ότι η βρώμη είναι "αθώα" και ότι δεν έχει θερμίδες. Γι΄αυτό είναι προτιμότερο να επιλέξεις πίτουρο βρώμης. Ή να φτιάξεις φέτες από μαύρο ψωμί με μέλι, ταχίνι και καρύδια ή cranberries. Είναι super θρεπτικό!

Και φυσικά να πιεις σκέτο καφέ.

Sos!

Μην παραλείπεις ποτέ το πρωινό. Είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας! Απλά δεν πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου για το πότε πρέπει να το κάνεις. Πρέπει να ακούς τις ανάγκες σου. Όποτε πεινάς πρέπει να τρως. Γιατί αλλιώς αν πιέσεις τον εαυτό σου να παίρνει τα γεύματα όποτε πρέπει και όχι όποτε πεινάς τότε θα καταλήξεις να κάνεις περισσότερα γεύματα.

Δηλαδή μόλις ξυπνάς δεν είναι απαραίτητο να φτιάξεις το πρωινό σου επί τόπου. Μπορείς να κάνεις γυμναστική, να κάνεις μπάνιο κι έπειτα να φας το πρωινό σου.

Το καλύτερο είναι: Γεύμα το μεσημέρι, κάτι ελαφρύ το απόγευμα κι έπειτα το βράδυ.

Μέτρηση!

Άλλο ένα λάθος που κάνεις είναι ότι δεν μετράς τι τρως. Και επίσης μην νομίζεις ότι μπορείς να τρως αλόγιστα κάτι επειδή δεν έχει πολλές θερμίδες. Σε αυτή την παγίδα σίγουρα έχεις πέσει. Ένα παράδειγμα είναι η βρώμη. Σίγουρα έβαζες στα corn flakes σου τεράστιες ποσότητες. Ή ακόμα και τα φρούτα. Ποιος σου είπε ότι δεν έχουν θερμίδες ή ότι δεν παχαίνουν.

Να λογαριάζεις πως από το πρωινό σου πρέπει να παίρνεις μέχρι 400 θερμίδες. Γι΄αυτό μέτρα τα πάντα!

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/