Τρίτη, Ιανουαρίου 2

Ένα εναλλακτικό κάμπινγκ... 5 αστέρων!

Από τη μαθήτρια του ΣΤ 2 Σοφία Λ.


Η ιδέα του πολυτελούς κάμπινγκ στη φύση δεν είναι καινούρια αλλά δείχνει ολοένα και περισσότερο να αυξάνεται παγκοσμίως. Μετά την Ευρώπη έρχεται τώρα και η Ασία να ενταχθεί δυναμικά στο περίφημο Glamping ή σε απλά Ελληνικά: Το 5άστερο κάμπινγκ ή γκλάμουρους κάμπινγκ! Για εκείνους που επιθυμούν να μείνουν μέσα στη φύση
αλλά από την άλλη δεν θέλουν να στερηθούν τις πολυτελείς παροχές και ανέσεις ενός καλού ξενοδοχείου η λύση είναι μία. Σκηνές με πρωτοποριακό design μπορούν να στηθούν στην ύπαιθρο, προσφέροντας τη δυνατότητα ανεξάρτητων δωματίων, πολυτελών επίπλων και παροχών που συναντά κάποιος σε 5άστερα ξενοδοχεία.
Η διακόσμηση έγινε από ομάδα σύγχρονων σχεδιαστών, τα έπιπλα είναι πολυμορφικά και ακολουθούν minimal γραμμές ενώ οι επισκέπτες μπορούν αν απολαύσουν όλες τις χαρές της φύσης χωρίς να αναγκάζονται να διαμένουν μέσα σε άβολες και μικρές σκηνές. Η ιδέα αυτή έχει μεγάλη ανταπόκριση ανά τον κόσμο, φέρνοντας ολοένα και περισσότερο κόσμο πιο κοντά στην ιδέα του κάμπινγκ αλλά από μια διαφορετική οπτική γωνία και φιλοσοφία!
Είναι τέλειο και αφού τώρα είναι στην Ασία ελπίζω να έρθει στην Ευρώπη μακάρι και στην Ελλάδα!






Πηγή :perierga.gr