Τρίτη, Ιανουαρίου 30

Ψωμιάδης: «500 ευρώ πήρα. Θα κάνω και νέα διαφήμιση με την Αντζελα Δημητρίου»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Επιτέλους sk» του «Ε» για το επίμαχο διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί, χρησιμοποιώντας τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας
Ο κ. Ψωμιάδης, μεταξύ άλλων, είπε ότι δεν είχε καμία σχέση με την επιλογή της μουσικής, του είπαν πως έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα χρήσης, πως η αμοιβή του ήταν 500 ευρώ και ότι η Νέα Δημοκρατία θα έπρεπε να τον ευχαριστεί για την προβολή ενός ιστορικού ύμνου!
Κράταγε όμως και μία έκπληξη για το τέλος της συνέντευξης, λέγοντας ότι είναι φίλος με την Αντζελα Δημητρίου και μπορεί να κάνουν κάτι μαζί.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε: «Ενοχλήθηκαν στη Νέα Δημοκρατία ενώ θα έπρεπε να χαρούν από την προβολή. Η χρησιμοποίηση του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας ήταν πρόταση της εταιρίας και δεν είχα καμία σχέση με την επιλογή της μουσικής. Η εταιρία μου είπε ότι είχε πάρει την έγκριση. Εγω ξαναντύθηκα ζορό πριν από 15 χρόνια. Δεν είμαι επαγγελματίας ψεύτης και απατεώνας.
Εχουμε πολλούς κομπλεξικούς μέσα στην πολιτική που αντί για να χαρούν, δημιουργούν θέμα. Εγώ είμαι ο αυθεντικός, είμαι ο αληθινός. Πήρα μόλις 500 ευρώ γι αυτή την διαφήμιση. Οταν αγαπάς κάτι, κανένα τίμημα δεν μπορεί να σταθεί απέναντι.
Ταλαιπωρήθηκα εξαιτίας του Αντώνη από την Καλαμάτα. Κάποιοι φαίνεται ότι προτιμούν πολιτικούς απατεώνες.
Εχω φίλη και την Αντζελα Δημητρίου και μπορεί να κάνουμε και κάτι μαζί», ολοκληρωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
http://www.ereportaz.gr/