Πέμπτη, Ιανουαρίου 18

«Λυπάμαι τους συναδέλφους που ξεφτίζουν, αν ήμουν Μαρινέλλα δεν θα τραγουδούσα»

Ζαφείρης Μελάς: Μιλάω για όλους τους καλλιτέχνες που έχουν αυτή την ηλικία
«Λυπάμαι τους συναδέλφους που ξεφτίζουν, αν ήμουν Μαρινέλλα δεν θα τραγουδούσα»
«Υπάρχει ένα dead line, ένα τέλος, που ο τραγουδιστής πρέπει να σταματήσει να τραγουδάει;» ρώτησαν τον Ζαφείρη Μελά από την εκπομπή «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV.
«Αυτή η δουλειά είναι ναρκωτικό και δεν σε αφήνει να παραδεχτείς ότι γέρασες. Έχουμε παραδείγματα άπειρα με πολλούς συναδέλφους που έκαναν χιλιάδες επεμβάσεις για να μπορούν να φαίνονται όμορφοι και λαμπεροί πάνω στην πίστα. Λυπάμαι τόσο πολύ γι’ αυτό το πράγμα,
για τους συναδέλφους που ξεφτίζουν και προσπαθούν να φτιάξουν καριέρα από την αρχή. Δεν θα ήθελα να φτάσω σε αυτή τη μοίρα», σχολίασε αρχικά ο τραγουδιστής.
Ο ίδιος συνέχισε, λέγοντας: «Εγώ αν ήμουν Μαρινέλλα δεν θα τραγουδούσα, αλλά για ποιον λόγο; Όχι λόγω ηλικίας, αλλά δεν πρέπει να "πλένεται" αυτό το άγαλμα που λέγεται Μαρινέλλα. Πρέπει να μείνει με τη "σκουριά" της, με αυτή την ομορφιά που έχει. Να τα παρατήσει, να μείνει στην ιστορία.
Να τη φαντάζεται ο κόσμος, να την ονειρεύεται, δεν χρειάζεται να τη βλέπει σε αυτή την ηλικία, όπως κι εμένα, κι εγώ το ίδιο, να μας βλέπει να ταλαιπωρούμαστε πάνω στις πίστες να βολοδέρνουμε και να προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο να περάσει καλά. Δεν έχει την ανάγκη η Μαρινέλλα πλέον να βγαίνει να τραγουδήσει. Και μιλάω για όλους τους καλλιτέχνες που έχουν αυτή την ηλικία. Και για τον Γιάννη τον Πάριο»