Κυριακή, Ιανουαρίου 14

Κένταλ Τζένερ: Έχω άγχος, ξυπνάω με κρίσεις πανικού

«Τι τα προκαλεί όλα αυτά; Όλα είναι τόσο φρικτά, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από πολλή αγάπη»
Κένταλ Τζένερ: Έχω άγχος, ξυπνάω με κρίσεις πανικού
Μία καθημερινή μάχη με το άγχος δίνει η Κένταλ Τζένερ και υποφέρει από πολύ έντονες κρίσεις πανικού που την ξυπνάνε μέσα στη νύχτα όπως εξομολογείται η ίδια στο Harper's Bazaar.
«Έχω ένα τέτοιο εξουθενωτικό άγχος, επειδή μου συμβαίνουν όλα αυτά, που κυριολεκτικά ξυπνάω
μέσα στη νύχτα με φοβερές κρίσεις πανικού», δηλώνει στο περιοδικό και συνεχίζει:
«Τι τα προκαλεί όλα αυτά; Όλα είναι τόσο φρικτά, είναι δύσκολο να αναφέρω ένα πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από πολλή αγάπη. Αν δείτε στο διαδίκτυο ο ένας λέει τα χειρότερα για τον άλλον και είναι δύσκολο να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Είναι δύσκολο να μην τρώγεσαι ζωντανός από όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια».
Η Κένταλ και τα υπόλοιπα μοντέλα της γενιάς της έχουν κατηγορηθεί ότι δεν κοπιάζουν τόσο σκληρά όσο τα μοντέλα στο παρελθόν. Ωστόσο η ίδια δεν συμφωνεί με αυτήν την άποψη.
«Πρέπει ακόμα να πηγαίνω στα κάστινγκ, να συναντάω τους φωτογράφους, πρέπει ακόμα να κάνω όλα όσα είναι απαραίτητα για να φτάσω εδώ που είμαι. Δεν έγιναν μόνο και μόνο επειδή ασχολούμαι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:
«Εξακολουθώ να δουλεύω 12 ώρες την ημέρα, ακόμα μερικές φορές και για ολόκληρα 24ωρα, μερικές φορές πρέπει να κάνω όλα αυτά τα πράγματα. Δεν δουλεύουμε λιγότερο από τα μοντέλα της δεκαετίας του 1990».