Δημοσίως τοποθετήθηκε ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος στην είδηση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη, οι οποίοι παίζουν μαζί στην παράσταση «Πετά Πετάει», στο θέατρο Χυτήριο.



Ανεβάζοντας μία μαύρη φωτογραφία, ο Χρήστος Φερεντίνος σχολίασε τα όσα έγιναν στα καμαρίνια του θεάτρου, όπου σύμφωνα με την ηθοποιό και πρώην γυναίκα του, η ίδια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη.
«Τι άθλιο, άνανδρο, φασιστικό, εμετικό, αυτό που έκανε ο νταής ηθοποιός στο θέατρο Χυτήριο. Επιτέθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο. Αισχος και για όσους τον καλύπτουν από την επιχείρηση του θεάτρου. Και το χειρότερο ούτε… μια συγνώμη».
Αυτή δεν είναι η μόνη ανάρτηση που έχει κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος στα social media, καθώς ο ίδιος χτες αναδημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook που έγραφε: «Αυτό το άτομο έχει μηδενική ανοχή στη βία κατά των γυναικών», το οποίο μάλιστα είχε δημοσιεύει και η ίδια Σοφία Παυλίδου στο δικό της προφίλ.
 .pentapostagma.gr