Τόσο πουλημένοι η ξοφλημενοι είμαστε ως λαός που δεν μπορούμε να πούμε όχι ρε τσογλανια το όνομα Μακεδονία δεν ειναι δικό σας.

Ποιος χρειάζεται εχθρούς όταν οι ίδιοι οι έλληνες παίρνουν θέσεις που ειναι αντίθετες με τα ελληνικά συμφέροντα; 40 χρονια μετά απο την χούντα δεν βρέθηκε ένας ηγέτης να θέσει της απαιτήσεις της ελλαδας με

το δεδομένο ότι αυτή η χωρα στάθηκε στο πλευρό των συμμάχων της στους διάφορους πολέμους; Αντί αυτού οι ενέργειες τους είχαν ως επίκεντρο την διαφθορά, την κλεπτοκρατία και τα κομματικά συμφέροντα. Φτάσαμε τώρα σε σημείο που θεωρείται φασιστικό να εισαι υπερήφανος για την χωρα σου, ενώ οι άλλοι γύρο μας δεν έχουν τέτοια ταμπού. Δεν υπάρχει ενα κομμα (εκτός την Χ.Α.) που έχει ως κύριο στόχο την ελλαδα και τις ελληνικές θέσεις, και ειναι διατεθειμένο να πράξη ανάλογα; Τόσο πουλημένοι η ξοφλημενοι είμαστε ως λαός που δεν μπορούμε να πούμε όχι ρε τσογλανια το όνομα Μακεδονία δεν ειναι δικό σας. Η υποταγή στο σκοπιανό θα ενισχύσει την εντύπωση στους γείτονες ότι γίναμε λαός χαλί και εύκολα ειναι τον ποδοπατησεις. Ντροπή.

αναγνωστης

 ksipnistere.com