Σύσσωμο όλο το κατεστημένο μιλάει για μεσαίωνα όταν όμως αριστεροι σπάνε και βάφουν αγάλματα που έχουν σχέση με την Ελλάδα το βουλώνουν!!

Σύσσωμο όλο το κατεστημένο μιλάει για μεσαίωνα όταν όμως αριστεροι σπάνε και βάφουν αγάλματα που έχουν σχέση με την Ελλάδα βουλώνουν!!


Το ότι όλα τα ΜΜΕ και οι κακομοίρηδες δημοσιογραφίσκοι (δούλοι)αν και με πολλά λεφτά υπηρετούν την μασονία δεν ειναι κάτι άγνωστο! για να δούμε τι βανδαλισμούς είχαν κάνει οι δικοί τους το 2015 απο την σελίδα xryshaygh.com γιατί το 80% των ιστοσελίδων ειναι του συστήματος με αριστερούς-κομμουνιστές, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και τους ειδικούς,ενώ ειναι κήρυκες τους ψεύδους και της υποκρισίας εκ φύσεως αδίσταχτοι διότι
ο κομμουνισμός ειναι κάτι σαν φυλή, έτσι ειναι παντού οχι μονο στην πολίτικη,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΣΚΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΒΕΒΗΛΏΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ:
Σοκαρισμένα, τάχα, τα ελληνόφωνα μέσα μαζικής εξαπάτησης πρόβαλαν λίγες μόλις μέρες πριν το μέγεθος της βαρβαρότητας των τζιχαντιστών, οι οποίοι με παροιμιώδη λύσσα κατέστρεφαν αρχαία μνημεία στο Ιράκ.
Υπήρξαν όμως χαρακτηριστικά προσεκτικοί και μετριοπαθείς εις ότι αφορά τους χαρακτηρισμούς προς τους εγχώριους «τζιχαντιστές» και ορκισμένους εχθρούς του Ελληνισμού, το παρακρατικό αληταριό της Αριστεράς.
Εκείνοι οι στρατευμένοι κονδυλοφόροι και βεβαίως η μαρξιστική πλέμπα της πολιτικής και του «πνευματικού» κόσμου, οι οποίοι καλούσαν δικαστικές και αστυνομικές αρχές να βρουν και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους δράστες της αναγραφής ενός συνθήματος υπέρ της Χρυσής Αυγής σε σχολείο του Πειραιά, φαίνεται πως κατάπιαν τη γλώσσα τους μπρος στην επίδειξη του μαρξιστικού πολιτισμού, όπως αυτός αποτυπώθηκε μεγαλοπρεπώς στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στον ιερό ναό της Παναγίας Καπνικαρέας στην Ερμού και τέλος στο εσωτερικό και στον περιβάλλοντα χώρο της Νομικής.
Οι μαρξιστές «θεματοφύλακες της δημοκρατίας», δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τους βαρβάρους της Ασίας που στο όνομα του Ισλάμ προβαίνουν σε ειδεχθή εγκλήματα: αφού κατέστρεψαν και πυρπόλησαν καταστήματα και αυτοκίνητα, προχώρησαν και σε άλλες αριστερού τύπου παρεμβάσεις, πάντοτε υπό την διακριτική παρουσία της αστυνομίας, κατόπιν ρητών εντολών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προ.Πο.. Οι κατσαπλιάδες της Αριστεράς, τέκνα των νεόπλουτων της πάλαι ποτέ κραταιάς πασοκαρίας, ευχαρίστησαν το αντεθνικό Κράτος που τους συντηρεί και προστατεύει, βεβηλώνοντας το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, βάφοντας με σπρέι το άγαλμα του Κωστή Παλαμά και την προτομή του Γρηγόρη Ξενόπουλου και αποκεφαλίζοντας (ναι, καλά διαβάσατε!) το άγαλμα της ηθοποιού Κυβέλης.Τα μέσα ενημέρωσης των νταβατζήδων, ασχολήθηκαν επιφανειακά με το ζήτημα των καταστροφών και ακόμη λιγότερο με εκείνο της βεβήλωσης. Άλλωστε, δεν πρέπει να χαλάσει το κλίμα που έχουν διαμορφώσει, εξαπατώντας την κοινή γνώμη: οι Χρυσαυγίτες είναι το απόλυτο κακό στην «ευνομούμενη και δημοκρατική» Ελλάδα!
Όπως έχει συμβεί πάμπολλες φορές και κατά το παρελθόν, ούτε οι δικαστικές αλλά ούτε και οι αστυνομικές αρχές επιχείρησαν να προχωρήσουν στην δίωξη και σύλληψη των δραστών. Οι δράστες πέραν όλων των άλλων, συμβάλλουν τα μέγιστα στην εκστρατεία του αντισυνταγματικού τόξου κατά της Χρυσής Αυγής.
Επιπρόσθετα, ο ίδιος ο υπουργός Προ.Πο. καθηγητής Πανούσης, δήλωνε με στόμφο «πως δεν είναι δουλειά της αστυνομίας η σύλληψη των καταληψιών της Νομικής, αλλά της Πρυτανείας και των φοιτητών»! Όταν λοιπόν ο ίδιος ο υπουργός προτρέπει ουσιαστικά πολίτες να ασκήσουν βία σε άλλους πολίτες που παρανομούν, τότε μπορούμε με ξεχωριστή περηφάνεια να αναφωνήσουμε πως «η δημοκρατία νίκησε»!
Τις ζημιές φυσικά, δεν θα τις πληρώσει ο καθηγητής Πανούσης, αλλά ο Ελληνικός Λαός. Ο υπουργός απλώς προστάτεψε τα παρακρατικά χαϊδεμένα της Αριστεράς και της ψοφοδεξιάς. Φανταστείτε τώρα, τις ενέργειες αυτές να τις είχαν κάνει Χρυσαυγίτες και αναλογιστείτε τις αντιδράσεις του «πολιτισμένου, συνταγματικού τόξου». Του τόξου δηλαδή που χαρακτηρίζει εν χορώ τη Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση»! xryshaygh.com
Στο δια ταύτα, δείτε την υποκρισία τους!ειναι λέει "παγκοσμίου φήμης" ο γλύπτης! βασικά κανένας δεν τον ήξερε μέχρι εχθές, άσε που το σύστημα προωθεί δικού του σε όλους τους τομείς! και το έφτιαξε αυτο το σίχαμα κατά παραγγελιά μάλλον, που παραπέμπει στο κακό με κεφάλι φιδιού, η σχέση με τα ερπετά κάποιων που παριστάνουν τους φυσιολογικούς ανθρώπους δεν ειναι άγνωστη :
 www.aetos-