Τρίτη, Ιανουαρίου 16

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση !! Ευ Αγωνίζεστε ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !

Γράφει: η Κωσταντινιά Ντέμου
Οι διάφορες επιθέσεις σε μια χώρα οπως η Ελλάδα , έχουν σοβαρούς λόγους που γίνονται.
Σημαίνει, πως η χώρα αυτή είναι πολύ σημαντική!
Είτε είναι πολύ πλούσια σε ορυκτό ή άλλο πλούτο, είτε βρίσκεται σε σημείο «κλειδί» οπως η Ελλάδα που
είναι το γωνιακό οικόπεδο στα Βαλκάνια . Η Δήλος είναι ο ομφαλός της γης . Τότε , την επιτίθενται με πόλεμο, ή την βυθίζουν στα χρέη, ώστε να ξεπουληθεί πάμφθηνα.
Η εισροή των αλλοδαπών είναι φυσικά και αυτή μέρος του βρωμερού τους σχεδίου, που αποσκοπεί στην μείωση της εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας των Ελλήνων, παράλληλα επιτίθενται με βάρβαρες ύπουλες επιθέσεις μέσου των διορισμένων Εβραίο-Μασόνων Υπουργών παιδείας -Βλέπε Σημίτης , Γ. Παπανδρέου , Διαμαντοπούλου, Γιαννάκου ,Σπηλιοτοπουλος ,Ρεπούση, Φίλη, Γιαβρόγλου ,Ζουράρη ούκ εστίν τελειωμός – στα ήθη ,στα έθιμα , στον πολιτισμό, στην Ιστορία και την Γραμματεία.
Η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο του βρώμικου αυτού πολέμου, γιατί είναι πολύ σημαντική !
Θα τους αφήσουμε να την πάρουν; Αν την θέλουν αυτοί, εμείς δεν την θέλουμε;
Τυχαία όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα ; Τυχαία;
Αν μελετήσετε τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών -που πολλοί αποφεύγουν να τα διαβάσουν-, θα δείτε ότι στην τελική φάση του σχεδιασμού των Σιωνιστών υλοποιείται χρόνο συν τω χρόνο . Στόχος ; οι ελληνες και η Ελλάδα
Οι Πολιτικοί που έχουν βοηθήσει στην εγκαθίδρυση της Παντοκρατορίας τους, θα αφανιστούν εν μια νυκτί , αυτήν την κατάληξη θα εχουν οι παγκοσμιοκράτες .
Και όπως βλέπουμε, ο κύβος ερρίφθη σχεδόν ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Τουρκία {πρώην Ιωνία } για τον γεωφυσικό πλούτο ΑΟΖ , επίσης ταυτόχρονα τα κόμματα αυτά, αντιμετωπίζουν σοβαρότατους τριγμούς στην λειτουργία τους.
Το «Μακεδονικό μετά από 25 χρόνια, επανήλθε στο προσκήνιο.
Ο Θ. Πάγκαλος και άλλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι , δωρίζουν σήμερα στον βωμό της ένταξις στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ των χωρών Αλβανία, Μαυροβούνιο, Σερβία , FYROM , Βοσνία-Ερζεγοβίνη και το Κόσοβο, είναι υποψήφιες υπό την αίρεση της ελληνικής αρνησικυρίας .
Τα Βαλκάνια φλέγονται ! Η Ελλάδα διαλύεται!
Συνοπτικά:
Άμεσα χρειάζεται σύγκλιση Εθνοσυνέλευσης Πολιτών τόσο με φυσική παρουσία όσο και ηλεκτρονικά.
Προτείνω: Οι απλοί πολίτες , όλα τα μικρά κινήματα και τα μικρά κομματα να προσκληθούν από έναν δημοκρατικό φορέα , βάζοντας τα παραπάνω θέματα στο τραπέζι προς εύρεσιν λύσεων και ας είναι με παρουσία έστω μικρή αρχικά.
Όταν συμπληρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός να προσχωρήσουν και αρκετοί από τους ένστολους στους οποίους η πατρίδα εμπιστεύθηκε τα μέσα ισχύος για την προστασία της.
Η Εθνοσυνέλευση να αποφασίσει για την σύλληψη των πραξικοπηματιών της τρόικας εσωτερικού και των 166 επίορκων του κτιρίου της Βουλής που ψήφισαν την παραίτηση από την ασυλία λόγω Εθνικής
Κυριαρχίας μεταβάλλοντάς μας από ελεύθερους πολίτες σε δούλους και ακτήμονες.
Ο λαός έχει δύναμη στα χέρια του !
Στην συνέχεια την έγκριση Συντάγματος Δημοκρατίας όπως αυτής που γεννήθηκε στην Ελλάδα, αυτής που έφτιαξε ο Καποδίστριας για την Ελβετία και αυτής που τώρα γεννιέται στην Ισλανδία.
Μιας Δημοκρατίας που θα αποφασίζει για την Οικονομική Πολιτική της χώρας και για το κυριότερο εργαλείο της, το Νόμισμα.
Μιας Δημοκρατίας όπου οι πολίτες συμμετέχουν στην λήψη αποφάσεων για την ζωή τους και την ζωή των παιδιών τους.
Αλλιώς δεν υπάρχει καμιά ελπίδα, ας το συνειδητοποιήσουμε..
Εδώ ανεξάρτητοι οικονομικοί κύκλοι προβλέπουν ύφεση 8% για το 2018.
Με 8% ύφεση το χρόνο επί σειρά 7 ετών, η Ελλάδα μας έχει ήδη καταστραφεί.
Μας το κρύβουν επίτηδες για να μείνουν στην εξουσία όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε το πλιάτσικο να συμπληρωθεί.
Στο ΚΑΤΑΡ και αλλού , οι δωσίλογοι κλεφτες πολιτικοί μας , πήγαν για το ξέπλυμα των προϊόντων της λεηλασίας που υφάρπαξαν από τον λαό μας -τόσο για λογαριασμό τους- όσο και για λογαριασμό των αφεντικών της Ευροζώνης.
Έχουν διασωληνομένη την οικονομία σε αγαστή συνενοχή της Κομισιόν ώστε οι “αλληλέγγυοι” Ευρωπαίοι να συνεχίζουν το πλιάτσικο εις βάρος της Ελλάδας και το οριστικό ξεπούλημά της
Το ξέπλυμα τους χρειάζεται για να καλύπτονται τα αφεντικά τους γιατί έχουν να τηρήσουν προσχηματικά και κάποιους τραπεζικούς κανόνες στην Ευρωζώνη.
Το ξεπούλημα τους χρειάζεται γιατί εχουν αλυσοδέσει τους ελληνες στο σπηλαίο του Πλάτωνα για 99 ολόκληρα χρόνια !
Ευ αγωνίζεστε Ελληνες Γρηγορείτε !!
Κωσταντινιά Ντέμου «Μακεδόνισσα» ₪₪₪₪₪₪₪₪

 triklopodia.gr