Δευτέρα, Ιανουαρίου 8

Ο Τζορτζ Μάικλ έλεγε ότι με την πριγκίπισσα Νταϊάνα είχαν αμοιβαία έλξη

Αποκαλύψεις σε νέο βιβλίο
Ο Τζορτζ Μάικλ έλεγε ότι με την πριγκίπισσα Νταϊάνα είχαν αμοιβαία έλξη

Οι δύο τους, σύμφωνα με τον ποπ σταρ, είχαν «κάτι περισσότερο από μία φιλία»

Τη στενή σχέση του διάσημου τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ και της πριγκίπισσας Ντϊάνα αποκαλύπτει νέο βιβλίο του συγγραφέα Ντέιβιντ Νόλαν, με θέμα τη βιογραφία του τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016.
Στο βιβλίο αναφέρονται λεπτομέρειες για τη στενή τους σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, λέγοντας ότι ήταν «πολύ ξεκάθαρο» ότι αυτή «ελκυόταν από αυτόν».

Ο διάσημος τραγουδιστής είχε συναντηθεί με την Νταϊάνα στα παρασκήνια συναυλίας για την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, στο Γουέμπλεϊ. Έγιναν αμέσως φίλοι. Ο Τζορτζ Μάικλ ήταν ένα από τα στενά, έμπιστα πρόσωπα στη ζωή της. Είχαν πολλές προσωπικές συναντήσεις, τηλεφωνήματα και πολλές φορές έπιναν κρασί αργά τη νύχτα. 
Η Νταϊάνα του είχε εξομολογηθεί λεπτομέρειες για το επικείμενο «ζοφερό» διαζύγιο από τον Κάρολο το 1996, σε μια ηχογράφηση που έγινε στο σπίτι του τραγουδιστή στο Χάμπστεντ στο Λονδίνο και του είπε ότι έπρεπε να ξεφύγει με κάθε κόστος από τους «όχι πολύ αγαπητούς» βασιλείς.

Σε συνέντευξή του, ο ποπ σταρ είπε ότι η σχέση τους ήταν λίγο άυλη, και είχε να κάνει περισσότερο με την προσφορά του ενός στον άλλο.

Ο στενός δεσμός τους δεν είναι μυστικό, αλλά με τα χρόνια, ο Τζόρζ Μάικλ υποστήριξε ότι η σχέση τους μπορεί να ξεπέρασε τα όρια μιας φιλίας.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε χαρακτηρίσει «καταστροφικό» το ενδεχόμενο να κοιμηθεί μαζή της.

Οι έρωτες του Τζορτζ Μάικλ

Ο Τζορτζ Μάικλ είχε δεσμό με τον αμερικανό επιχειρηματία Κέννι Γκος. Το ζευγάρι εμφανιζόταν δημοσίως, χωρίς να κρύβεται και χωρίς ψέματα για τη σεξουαλικότητά τους. «Όλοι γνώριζαν. Πηγαίναμε σε εστιατόρια και κρατούσαμε ο ένας το χέρι του άλλου», δήλωσε ο Γκος. Ωστόσο ο Τζορτζ Μάικλ δεν ήθελε να παραδεχθεί στην τηλεόραση το σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Πριν τον Γκος, ο τραγουδιστής έβγαινε με τον σχεδιαστή Ανσέλμο Φελέππα, που τον περιγράφει ως τον πρώτο άνθρωπο που ερωτεύτηκε. «Ήταν σαν να ένιωθα ότι θα τον ερωτευτώ, δεν ήθελα απλά τη σάρκα του για λίγο» υποστήριξε, λέγοντας μάλιστα ότι τον αγάπησε χωρίς εγωισμό. Ο Φελίπα πέθανε από επιπλοκές που του προκάλεσε το AIDS στη Βραζιλία το 1993. protothema.gr/