Παρασκευή, Ιανουαρίου 26

Δεν έχουμε καμία αμφοβολία - Ξέρουμε τι ακριβώς θέλουν όλα τα κόμματα για το όνομα της Μακεδονίας - Διαβάστε

του Σταύρου Καλεντερίδη*
Η πολιτική ομοψυχία και ομοφωνία των κομμάτων της βουλής για το Σκοπιανό ξεκαθαρίζει το τοπίο στη χώρα.
Πλέον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας δρα με σύμπνοια κατά των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών της.
Διαπραγματεύονται για εμάς αλλά εναντίον μας. Η ίδια η βουλή αποκαλύπτεται ως ένα σώμα, μια εξουσία, ένα κτίριο, που λειτουργεί με γνώμονα το κακό της χώρας και το καλό των αντιπάλων της. Τώρα αυτό γίνεται ανοιχτά, επίσημα και με θράσος. Συγκεκριμένα:
ΣΥΡΙΖΑ: σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία.
ΝΔ: σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία.

ΧΑ: εγκληματικό εργαλείο που χρησιμοποεί το πολιτικό σύστημα για να "κάψει" την ελεύθερη και ακομμάτιστη έκφραση των πολιτών και να συνδεθεί η υπεράσπιση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας (δηλαδή τα αυτονόητα), με την ακροδεξιά και τη βία.

ΠΑΣΟΚ: σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία.

ΚΚΕ: "παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις και θα τοποθετηθεί με κριτήριο τα λαϊκά συμφέροντα και την κοινή πάλη των λαών της περιοχής, σε σύγκρουση με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς".

ΠΟΤΑΜΙ: σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία.

ΑΝΕΛ: κάνει ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει στην εξουσία. Στην αρχή ήταν υπέρ της σύνθετης ονομασίας με τη λέξη Μακεδονία, αλλά μόλις εξασφαλίστηκε η στήριξη του Ποταμιού, γύρισε σε "πατριωτικά τεχνάσματα" για τη διατήρηση της εκλογικής του βάσης.

ΕΚ: αν και τώρα υποστηρίζει τα αυτονόητα για την μη χρήση του ονόματος, αυτό συμβαίνει καθαρά για λόγους πολιτικής επιβίωσης. Η πραγματική άποψη του ηγέτη του εν λόγω προσωποκεντρικού κόμματος (όπως την έχει εκφράσει και ο ίδιος στο παρελθόν) είναι για σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία, μιας και αυτή είναι "η μόνη ρεαλιστική λύση".

Είναι σαφές ότι από τη μια βρισκόμαστε εμείς οι πολίτες και απέναντι και εναντίον μας, το πολιτικό σύστημα.

Το πολιτικό σύστημα πρέπει να καταστραφεί για να ανασυσταθεί.

-----------------------------------------------------------------------------------------
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΙΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!! ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ....ΚΡΑΤΟΣ!!!!


ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ το Συλλαλητήριο για την Μακεδονία


1. Κλείσανε τα μοναδικά κρατικά διοδια στα Μαλγαρα με εντολή απο το υπουργειο συγκοινωνιών για να εμποδισουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.


2. Σχεδον 200 λεωφορεία απο στερεά Ελλάδα και οχι μονο τους κρατησανε στο Καλοχωρι (καλοχωρι εως λευκος πύργος 10χλμ !) και απο εκει τους άφησαν να έρθουν με τα ποδια μεχρι στο συλλαλητήριο (μιλαμε για ανθρωπους καθε ηλικίας ηλικιωμένοι, νεοι, οικογενειάρχες, μικροι, μεγάλοι, ΑμΕΑ.)



3. Διαπιστώσαμε με λυπη οσοι παρευρέθηκαμε σε αυτόν τον μεγαλο αγώνα οτι πεσανε τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνιας. Δεν λειτουργούσε κανενα δικτυο.

4. Δεν λειτουργούσε σχεδον καθολου καποιο πάροχο δεδομένων στα κινητα του κόσμου προφανως να μην γίνονται κοινοποίησης και αναρτήσεις! Τα κανάλια μα κυριως τα κρατικα που τα πληρώνουμε εμεις οι φορολογούμενοι πολίτες δεν δειξανε ούτε ενα πλανο!

Ποσο εσωτερικο ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ απο το "Ελληνικό" κρατος; Ντροπη σε ολους εκει που δίνουν αυτές τις εντολές!

Ερτ1: Το αλάτι της Γης

Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ

Ερτ3 ποδοσφαιρικος αγώνας

Mega: κατα λάθος μπαμπάς

Αντ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου

Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια

Star: Traction

Σκάι: 9 μήνες

Την ίδια ωρα που η Θεσσαλονίκη βουλιάζει με περισσότερο από 500.000 κόσμο στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο μετά το 1992. Για την Μακεδονία μας! Για την Μακεδονία μας τη μία την ελληνική!

Πόσο περισσότερος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης; Πόσο φίμωτρο πια από τα "ελληνικά" κανάλια!

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Τον λαό δεν θα τον φιμωσετε ποτέ!

Υ.Γ. η κοινοποίηση δεν είναι ποινικό αδικημα.

Ραντεβού στις 4 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα

(το λάβαμε με email)

 http://www.ksipnistere.com