Διαβάστε τι ξεστομίζουν τα κυβερνητικά στελέχη για το Σκοπιανό και τσιμπηθείτε!!!


ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΝΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.... ΓΙΑΤΙ;;;
Έκανε την αρχή ο Πολάκης, τον διαδέχθηκε ο Μπουτάρης και τώρα κατά του συλαλλητηρίου τάχθηκε και ο Κατρούγκλαλος.
Το κυβερνητικό στέλεχος χαρακτήρισε «ακραία και εθνικιστική» την άρνηση της χρήσης του όρου Μακεδονία
για την ονομασία των Σκοπίων και επισημαίνοντας ότι η θέση της κυβέρνησης είναι η σύνθετη ονομασία «που θα επιτρέπει πλήρη διάκριση της ιστορικής ελληνικής Μακεδονίας από το άλλο κράτος και η πλήρης απαλοιφή του αλυτρωτισμού».
Δεν έχουν καταλάβει μάλλον ακόμη στην κυβέρνηση ότι ο λαός, δεν θέλει να παραδοθεί μέρος της Ιστορίας της Ελλάδας σε μια άλλη χώρα για να αποκτήσει αυτή ταυτότητα.
Συεχίζοντας μάλλον τις πολιτικές ασυναρτησίες είπε ότι : η χρήση του όρου Μακεδονία για την ονοματοδοσία της γειτονικής χώρας αποτελεί «πατριωτική λύση» κι «Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να προωθήσουμε την πατριωτική λύση.
Πρέπει να θεωρούμε εθνικό ότι είναι αληθές και όχι ότι μας συμφέρει και είναι προτιμότερο για τις εκλογικές μας περιφέρειες.
Είναι λογικό μετρά από 8 χρόνια μιζέριας και μνημονίων να υπάρχει σε ένα κομμάτι κόσμου - που δεν έχει ενημέρωση - η τάση να απορρίπτει τις λύσεις.
Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα υπεύθυνοι».
Και μετά από τις κορώνες που μας βάζουν σε σκέψη ενημέρωσε τους εκπροσπωπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης, την ολομέλεια της Βουλής για την πορεία των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του «Σκοπιανού» και για το περιεχόμενο της σημερινής συνάντησης Τσίπρα-Ζάεφ…
shmantikanea