Παρασκευή, Ιανουαρίου 12

Όποιος τολμήσει χωρίς Δημοψήφισμα ή Εθνικές εκλογές να προδώσει την χώρα, θα υποστεί και τις συνέπειες που το Σύνταγμα και οι νόμοι επιτάσσουν.


Δελτίο τύπου – Διάγγελμα Κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας.
Η Μακεδονία είναι Ελληνική και ας το πάρουν απόφαση ξένοι και ντόπιοι εχθροί της χώρας. Όλοι στους δρόμους! Η Ελλάδα δεν πωλείται, δεν παραδίδεται… Είναι μεγάλη η ντροπή για την Κυβέρνηση αυτή που προσβάλλει για πολλοστή φορά την χώρα, αλλά και για την Αντιπολίτευση που δεν αναγκάζουν με κάθε

νόμιμο και Δημοκρατικό τρόπο να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε συζήτηση με ένα ψευτοκρατίδιο, που παράνομα – ανήθικα παραποιεί την πραγματική Ιστορία μας εδώ και δεκαετίες. Η γελοιογραφία αυτή που επιθυμεί να αποκτήσει νομιμότητα και σταθερότητα εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων, εμείς ο λαός και οι φορείς που αγωνιζόμαστε για την Πατρίδα θα σταθούμε εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδια τους. Η Μακεδονία είναι Ελληνική. Και όποιος τολμήσει χωρίς Δημοψήφισμα, ή Εθνικές εκλογές να προδώσει την χώρα, θα υποστεί και τις συνέπειες που το Σύνταγμα και οι νόμοι επιτάσσουν. Λέμε Όχι και αυτό το Όχι δεν παίζεται σε καμιά διαπραγμάτευση. Δεν διαπραγματεύεται «πολιτικά ανόητοι της Βουλής» η Ελλάδα.
Ο Γνήσιος κλήρος και ο Λαός θα αντισταθούμε έως την τελική Νίκη. Πρέπει να τους σταματήσουμε. Και αυτό θα γίνει πράξη μόνο μέσα από ενωτικές προσπάθειες που θα φέρουν τους Πατριώτες εντός των κέντρων αποφάσεων, εντός της Βουλής των Ελλήνων. Θα ξεσκεπάζουμε κάθε μικρό ή μεγάλο προδότη του Έθνους μας. Γιατί
πολιτικοί προδότες δεν είναι μόνο όσοι σήμερα διαπραγματεύονται τα αυτονόητα και αυταπόδεικτα τα οποία είναι ξεκάθαρα, αλλά και όσοι κωφεύουν μπροστά στο Εθνικό έγκλημα.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Η Νέα Εθνική Αντίσταση έχει ένα όνομα. «κίνημα Ανατροπής – ταυτότητα Πατρίδας»
Ο Πρόεδρος του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

 triklopodia.gr