Δευτέρα, Ιανουαρίου 1

Πρωθυπουργός … «Αριστεροφασίστας»!!!


Σήμερα μάθαμε την απόφαση του αρμόδιου Ελληνικού Δικαστηρίου για έναν από τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς που ήρθαν στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο, αμέσως μετά το –δήθεν- πραξικόπημα που έγινε στην Τουρκία! Τουλάχιστον δύο φορές, μία σε συνάντηση με τον Τούρκο Πρωθυπουργό

Γιλντιρίμ και άλλη μία μαζί με τον τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν, ο Αλέξης Τσίπρας είχε αποκαλέσει τους 8 Τούρκους ως στυγνούς πραξικοπηματίες που δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα! Από σήμερα λοιπόν, ένας εξ αυτών, αποδείχτηκε ότι δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή στο «πραξικόπημα» της 15ης Ιουλίου 2016 και έλαβε πολιτικό άσυλο που σημαίνει ότι κρίθηκε αθώος για αυτές τις κατηγορίες!
Αν δεν το καταλάβατε, η αριστεράντζα Πρωθυπουργάρα μας, θα παρέδιδε στα χέρια του τουρκικού καθεστώτος έναν ΑΘΩΟ άνθρωπο, ως βορά στους Ισλαμοφασίστες!
Κι αυτός και το κόμμα του, το παίζουν … ανθρωπιστές, προοδευτικοί και δημοκρατικοί! Ενώ στην ουσία παίζουν παρέα και χαριεντίζονται με το πιο φασιστικό καθεστώς της Ευρασίας!
Να τον χαίρεστε και να τον ψηφίζετε! Αντί για γαλοπούλα, φέτος θα σας στείλει μια μπάλα … σανό !!!
ΥΓ
Την κατάσταση την είχα προβλέψει με άρθρο μου μια εβδομάδα μετά το –δήθεν- πραξικόπημα και είχα γράψει ξεκάθαρα, ότι οι τούρκοι αξιωματικοί θα παραμείνουν στην Ελλάδα, άσχετα τι έλεγε ο Τσίπρας και τα συριζοτρόλ! Στο θέμα θα επανέλθω με άρθρο μου, στις αμέσως επόμενες μέρες!

 .triklopodia.gr