Κυριακή, Ιανουαρίου 28

Ψωμιάδης: Ποτέ δεν πήγα σε μπου…λο να κάνω τη μαντάμ


Μετά το σάλο που έχει προκαλέσει η διαφήμιση του Jumbo, στην οποία ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υποδύεται τον… Ζορό, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε στο... 
Life-events, δίνοντας την δική του απάντηση.

«Ποια η έκπληξη; Ο Ψωμιάδης έχει αποδείξει ότι είναι παρόν σε όλα τα…
προσκλητήρια. Εξάλλου γεννήθηκα μες στον χώρο των παιχνιδιών, 20 χρόνια ήμουν μεγαλοέμπορος παιχνιδιών. Ποτέ δεν ήμουν θιασώτης ενός ψεύτικου σύγχρονου τσίρκου, ποτέ δεν φόρεσα την μάσκα της υποκρισίας και τη μάσκα της γελοιότητας.

Ποτέ δεν πήγα σε μπου…λο να κάνω τη μαντάμ. Εγώ είμαι αληθινός, είμαι αυθεντικός, είμαι ειλικρινής, είμαι όπως με γνώρισε εδώ και 37 χρόνια ο ελληνικός λαός».

Κάποιοι μου λένε “πληρώθηκες;” Όταν αγαπώ κάτι δεν με ενδιαφέρει το τίμημα, σας λέω λοιπόν ότι δεν υπάρχει τίμημα. Υπάρχει αγάπη από τον κόσμο που εδώ και ώρες κατακλύζονται τα διαδίκτυα και τα τηλέφωνα και έχω χάσει τον μπούσουλά μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ξαναβρισκόμουν τόσο ψηλά στην επικαιρότητα, αλλά δεν αποκλείεται να με ξαναδείτε. Εγώ είμαι απρόβλεπτος εξάλλου, δέχομαι οποιαδήποτε πρόσκληση.

Ποτέ δεν ήμουν σοβαροφανής. Αυτοί που κατακρίνουν είναι ένα ελάχιστο πολιτικό και δημοσιογραφικό αληταριό. Νομίζω βγάζοντας τη μάσκα, βλέπεις κατάματα τον ελληνικό λαό στα μάτια, του λες την αλήθεια και εξάλλου ποιος ήταν ο Ζορό; Ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων, αυτό είμαι», είπε για τη διαφήμιση ο Ψωμιάδης.

Σχετικά με τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας, πρόσθεσε: «Κάποιοι το παρεξήγησαν, είναι θέμα δικό μου, είναι της διαφημιστικής εταιρείας του Jumbo. Από εκεί και πέρα αυτός ο ύμνος είναι η αληθινή, η πραγματική Νέα Δημοκρατία. Τώρα αν κάποιοι ζήλεψαν, νομίζω ότι όλοι μαζί αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να ξαναγίνει η Νέα Δημοκρατία μεγάλη».

newsbeast