ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΕ .....


ΣΥΡΙΖΑ: Τα πηγαδάκια,τα κους-κους της Δούρου, το σαμπανιζέ πουκάμισο υπουργού της πλάκας Αχτσιόγλου, ο ασχημάντρας Καρανίκας, ο χασαποταβερνιάρης Βούτσης, σα γύφτικο σκεπάρνι ο Σκουρλέτης όλο γελάκια, τους πυρώνει το πολύ χρήμα οι ραγιάδες πληρώνουν αδρά αυτά τα καθίκια Φωτογραφίες: Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πολλά χαμόγελα, πηγαδάκια και αστειάκια περιελάμβανε η πρώτη ημέρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος είχαν συρρεύσει στην αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας στην πλατεία Μεταξουργείου.
Χαμογελαστός ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας συνομίλησε με αρκετούς
συντρόφους του, ενώ είχε και ένα μάλλον σκυθρωπό τετ α τετ με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.Συγκρατημένη με ένα ελαφρύ μειδίαμα και φορώντας ένα φαρδύ πουκάμισο χρώματος σαμπανιζέ, εμφανίστηκε η υπουργός Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου.Εδώ καμώνεται την όμορφη....
Πιο «αεράτη» η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου μπήκε σε όλα τα πηγαδάκια και συνομιλούσε εκφραστικά με όλους: Από τον Πάνο Σκουρλέτη μέχρι τον Σταύρο Κοντονή και τον Δημ. Παπαδημητρίου.
Με ένα πλατύ χαμόγελο. υποδέχθηκε η Ρ. Δούρου, τον Αλέξη Τσίπρα, όταν εκείνος κάθισε δίπλα της, πριν αρχίσει την ομιλία του.

Φωτογραφίες:Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ