ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !

Τέσσερις δολοφονίες με μαχαίρι τη νύκτα της πρωτοχρονιάς στο Λονδίνο

Τέσσερις δολοφονίες με μαχαίρι τη νύκτα της πρωτοχρονιάς στο Λονδίνο

Αν και η βρετανική πρωτεύουσα υπήρξε στόχος 4 τρομοκρατικών επιθέσεων το 2017, φέτος η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν μικρότερη

Τέσσερις νέοι άνθρωποι δολοφονήθηκαν με μαχαίρι τη  νύκτα της πρωτοχρονιάς στο Λονδίνο, ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιαρντ εν μέσω νέας αναζωπύρωσης των επιθέσεων με μαχαίρι στη βρετανική πρωτεύουσα.

Οι τέσσερις δολοφονίες, που δεν έχουν όπως φαίνεται σχέση μεταξύ τους, έγιναν στο βόρειο, το ανατολικό και νότιο Λονδίνο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.
Τα θύματα είναι άνδρες ηλικίας 17, 18 και 20 ετών. Ένας πέμπτος άνδρας, ηλικίας επίσης 20 ετών, έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Πέντε άνδρες έχουν προσαχθεί στο πλαίσιο μίας από τις έρευνες που διεξάγει η Σκότλαντ Γιαρντ.
Οι τέσσερις δολοφονίες έγιναν σε κατοικημένες περιοχές της πόλης, λιγότερο ή περισσότερο πολυσύχναστες, αλλά πάντως στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων για την πρωτοχρονιά που συγκέντρωσαν περισσότερα από 100.000 ανθρώπους στις όχθες του Τάμεση για να παρακολουθήσουν τα πυροτεχνήματα.
Αν και η βρετανική πρωτεύουσα υπήρξε στόχος τεσσάρων τρομοκρατικών επιθέσεων το 2017, αυτήν την πρωτοχρονιά η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν μικρότερη.
Ανάμεσα στον Απρίλιο 2016 και τον Μάρτιο 2017, η αστυνομία κατέγραψε περί τις 12.100 επιθέσεις με μαχαίρι στο Λονδίνο που προκάλεσαν τον τραυματισμό 4.400 ανθρώπων. Οι στατιστικές βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο τους για την τελευταία πενταετία.news.gr