Δευτέρα, Ιανουαρίου 22

Νέα Τσιπροφορολοταρία στα τέλη Ιανουαρίου και οι τυχεροί αποκλειστικά θα είναι τα συντρόφια τους...όπως πάντα...

Η κλήρωση θα αφορά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές των φορολογούμενων, για το μήνα Δεκέμβριο. Ποιες οι προϋποθέσεις συμμετοχής
 Στα τέλη Ιανουαρίου θα λάβει χώρα η επόμενη φορολοταρία, η οποία αφορά τις αποδείξεις δαπανών που έχουν κάνει οι φορολογούμενοι μέσω καρτών ή άλλων μορφών ηλεκτρονικών συναλλαγών, για το μήνα Δεκέμβριο. Από τη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί, θα προκύψουν
1.000 τυχεροί, οι οποίοι θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ.
Ουσιαστικά, θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με εκείνη της πρώτης φορολοταρίας, που είχε πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο και από την οποία είχαν προκύψει 1.000 νικητές και άλλοι 1.000 επιλαχόντες.  Είχε ακολουθήσει, την Παραμονή των Χριστουγέννων, η μεγάλη λοταρία, κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν 10 αλλεπάλληλες κληρώσεις, που αφορούσαν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές των φορολογουμένων, για τους μήνες από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2017, αλλά και τον μήνα Νοέμβριο.
Από τη μεγάλη λοταρία προέκυψαν 10.930 τυχεροί, που κέρδισαν από 1.000, ενώ 29 φορολογούμενοι «χαμογέλασαν», σε δύο κληρώσεις. Επίσης υπήρξαν και 4 υπερτυχεροί που κέρδισαν σε τρεις κληρώσεις και εισέπραξαν από 3.000 ευρώ ο καθένας.
Πριν από τη διενέργεια των κληρώσεων θα αναρτηθεί σε εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr) το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο. Οι τυχεροί της κλήρωσης θα ενημερωθούν, όπως έγινε και στις προηγούμενες περιπτώσεις, μέσω προσωποποιημένου μηνύματος, στον λογαριασμό τους στο TAXISnet.
Οι προϋποθέσεις
Απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να συμμετάσχει κάποιος στις κληρώσεις, είναι να είναι άνω των 18 ετών με ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης. Επίσης ο τυχερός θα πρέπει εντός τριμήνου θα δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο η ΑΑΔΕ θα καταβάλει το ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο.
Αν δεν το πράξει εντός του ορισθέντος χρονικού διαστήματος, τότε τα χρήματα θα αποδοθούν σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού.