Πέμπτη, Ιανουαρίου 25

Οι ΑΝΕΛ δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση για ένα όνομα, το Σκοπιανό πιστεύω ότι θα βρει τη λύση του...

«Οι ΑΝΕΛ δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση για το Σκοπιανό»
Την άποψη του πως η κυβέρνηση δεν θα πέσει εξαιτίας των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό εξέφρασε σε συνέντευξή του την Πέμπτη ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ ανέφερε πως δεν ανήκει σε αυτούς τους πολιτικούς που κρατούν μια συγκεκριμένη στάση και τόνισε «Οι ειδικοί γι’ αυτά που έχουν όνομα: Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Υπουργός Εξωτερικών».
«Οσο λιγότερο μιλάμε για αυτά τόσο καλύτερα. Ο κ. Καμμένος είναι αρχηγός κόμματος και μπορεί να μιλάει. Ο Πάνος Καμμένος στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος έχει συμπεριλάβει τη διάταξη ότι δεν δέχεται τον όρο ''Μακεδονία'' στην ονομασία των Σκοπίων. Έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι σέβεται τον Ν. Κοτζιά, στον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Επίσης, περίπτωση δεδηλωμένης δεν υπάρχει και το έχει πει σε όλους τους τόνους» επεσήμανε και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά. Λέω όμως κατηγορηματικά ότι κυβέρνηση να πέσει από τους ΑΝΕΛ, γι’ αυτό δεν υπάρχει περίπτωση. Κάντε λίγο υπομονή γιατί είναι θέμα πολύ σοβαρό, πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση».

Τέλος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε πως δεν θα πάει στο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου.