Τρίτη, Ιανουαρίου 2

Ποιες γυναίκες έλκουν σαν μαγνήτης τον άντρα που θα βάλουν στόχο;

Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε γιατί υπάρχουν γυναίκες που είναι απίστευτα όμορφες αλλά μόνες... Άλλες πάλι στιγμές από τον κοινωνικό μας κύκλο συναντήσαμε γυναίκες που δεν είναι και τόσο λαμπερές ή εμφανίσιμες, αλλά έχουν πολλά φλερτ και αρκετά σουξέ στους άντρες! Είναι γεγονός ότι η εξωτερική εμφάνιση και η ομορφιά δεν αποτελούν το «τυράκι» για να νιώσει ένα άντρας έλξη και να αρχίσει το ερωτικό του παιχνίδι ... Τι είναι όμως τελικά αυτό που έλκει τους άντρες; Υπάρχει
κάποια «συνταγή» που εγγυάται ερωτικές επιτυχίες;  Εμείς , η ομάδα τουOroskopos.gr συγκεντρώσαμε τα ερωτικά «θέλω» τον αντρών και σας τα παραθέτουμε, δοσμένα και με την αστρολογική τους κατεύθυνση για να μπορείτε κορίτσια να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις ....


Γυναίκες που χαμογελούν συχνά ....

Πόση αλήθεια κρύβεται πίσω από αυτή την άποψη ... Μήπως κορίτσια έχουμε χάσει το κέφι και το χαμόγελό μας και έχουμε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και στις υποχρεώσεις, ξεχνώντας πολλές φορές πως με το να είμαστε  χαμογελαστές και ευδιάθετες δίνουμε το «πράσινο φως» για να μας προσεγγίσουν! Δεν λέω καλή η σοβαρότητα κάποιες στιγμές, αλλά ένα γυναικείο πρόσωπο το οποίο είναι χαμογελαστό είναι πάντα λαμπερό ... Γυναίκες που χαμογελούν πολύ και από τις οποίες πρέπει να παραδειγματιστούμε είναι: Γυναίκα ΛέονταςΓυναίκα Ζυγός.  Παράλληλα μία γυναίκα που έχει την Σελήνη ή την Αφροδίτη της στα παραπάνω ζώδια βρίσκει λόγους και αιτίες για να χαμογελάσει χωρίς δισταγμό!


Γυναίκες έξυπνες επικοινωνιακές
Υπάρχουν γυναίκες που παρόλο που δεν είναι τόσο εμφανίσιμες έχουν έναν μοναδικό και αξιοζήλευτο τρόπο έκφρασης... Αν τις συναντήσεις τυχαία στο δρόμο ή σε μία βραδινή εξόρμηση, θα παρατηρήσεις ότι δεν διστάζουν να πιάσουν την κουβέντα με όλο τον κόσμο, να πουν τα αστεία τους! Οι χειρονομίες τους είναι δυναμικές, εκφράζονται έντονα και εκπέμπουν αυτοπεποίθηση ενώ το ύφος τους ξεσηκώνει τα πλήθη γιατί δηλώνουν με τον τρόπο τους ότι δεν είναι στημένες, είναι αυθόρμητες, τα έχουν καλά με τον εαυτό τους και ξέρουν ότι η ζωή είναι ένα καθημερινό παιχνίδι που πρέπει να το κάνουμε ακόμα πιο διασκεδαστικό! Οι ατάκες τους ... έξυπνες και με χιούμορ , γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να την κάνουμε μίζερη και όλοι πρέπει να είμαστε «ένα» μία παρέα ... Οι γυναίκες αυτές ανήκουν κατά κύριο λόγο στο ζώδιο των Διδύμων, του Τοξότη  και του Υδροχόου ή έχουν ΣελήνηΕρμή και Αφροδίτη σε αυτά τα ζώδια ... Κορίτσια οφείλουμε να κάνουμε μία προσπάθεια και να τους μοιάσουμε !



Γυναίκες που δεν ξεχνούν ότι η θηλυκότητα πάντα έλκει ...

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας έχει κάνει να ξεχνάμε αυτή την θηλυκή πλευρά του εαυτού μας, που πραγματικά γοητεύει κάθε άνδρα ... Δεν λέω καλή η καριέρα, ο αγώνας για να αποκτήσουμε χρήμα και ανεξαρτησία,  όμως ένα γνήσιο θηλυκό έχει και κάποια άλλα όμορφα στοιχεία που δεν πρέπει να τα ξεχνά: Ευαισθησία, Συναισθηματισμό, Τρυφερότητα, Γλυκύτητα, Νάζι και εμφάνιση που φωνάζει «Είμαι γυναίκα κοιτάξτε με»!  Ποια είναι αυτά τα στοιχεία της εμφάνιση; Φόρεσε αυτό το όμορφο φόρεμα με τις γόβες ακόμα και αν δεν είναι και τόσο άνετο και πρακτικό ... Περιποιήσου το μακιγιάζ χωρίς εξαλότητες αλλά τονίζοντας τα θετικά χαρακτηριστικά σου! Φόρεσε αξεσουάρ και κοσμήματα που αναδεικνύουν την θηλυκή σου πλευρά γιατί η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά! Εμείς φροντίζουμε για σένα, μπορείς να δεις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες και μοντέρνα κοσμήματα τύχης και θετικής ενέργειας στοOroskopos Shop!  Ποιες είναι όμως οι γυναίκες που δεν ξεχνούν την θηλυκή τους πλευρά και κάνουν τα πάντα για να την αναδείξουν; Η γυναίκα Ταύρος, η γυναίκα Καρκίνος, η γυναίκα Ιχθύς και φυσικά η γυναίκα Λέων και Ζυγός! Οι γυναίκες που έχουν Σελήνη και Αφροδίτη στα παραπάνω ζώδια ξέρουν πολύ καλά πώς να μαγνητίσουν έναν άντρα με την θηλυκότητά τους!


Γυναίκες που διεκδικούν με τρόπο αυτό που θέλουν!

Υπάρχουν γυναίκες που δεν το βάζουν κάτω στα δύσκολα και πραγματικά βρίσκουν τον τρόπο τους για να διεκδικήσουν και να κερδίσουν αυτό που θέλουν ... ακόμα και τον άντρα!  Μπορεί να είναι μαχητικές, αλλά το κάνουν με τακτ  και μεθοδικότητα! Δεν στα δίνουν όλα στο πιάτο, αλλά φροντίζουν με τις κινήσεις τους, τις λέξεις τους και τον τρόπο τους να σου ξυπνήσουν την επιθυμία να τους τα δώσεις όλα .... συνήθως είναι δύσκολες, φαίνονται λίγο απρόσιτες, λειτουργούν συχνά την μέθοδο του σκοτσέζικου ντους , δηλαδή μία κρύο και μία ζέστη! Ποιες γυναίκες είναι αυτές; Η γυναίκα Παρθένος, η γυναίκα Σκορπιός και η γυναίκα Αιγόκερως.... Παράλληλα και όσες γυναίκες έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη Ερμή, Σελήνη ή Αφροδίτηστα παραπάνω ζώδια! Ε ναι λοιπόν αυτά τα θηλυκά ξέρουν τι θέλουν και έχουν τον τρόπο για να το αποκτήσουν!


Γυναίκες που τολμούν ερωτικά και εκφράζουν σεξουαλικότητα

Είναι γεγονός ότι στη σημερινή εποχή οι άντρες θέλουν και λίγο το κυνήγι τους... τους αρέσει να πάρει μια γυναίκα την πρωτοβουλία και να τους προσεγγίσει ερωτικά, αφήνοντας τα «πρέπει» και τα «ταμπού» στην άκρη .... Γυναίκες που δεν διστάζουν να εκφράσουν την ερωτική τους διάθεση, να προκαλέσουν, να παίξουν και να αιφνιδιάσουν με τρόπο που μπορεί να κάνει τους άντρες να κοκκινίσουν! Ας μην ξεχνάμε ότι είναι απόλυτα υγιές μία γυναίκα να έχει ερωτική διάθεση και να τολμά να περάσει καλά με τον άντρα που ποθεί .... Ποιες είναι οι ερωτικές γυναίκες που παίρνουν τα ρίσκα τους, τολμούν, εκφράσουν την σεξουαλικότητά τους και δεν έχουν ταμπού; Οι γυναίκες Κριοί, οι γυναίκες Σκορπιοί, οι γυναίκες Τοξότες και οι γυναίκες Υδροχόοι. Παράλληλα όσες γυναίκες έχουν την Σελήνη και την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια , διαθέτουν και αυτές με την σειρά τους αυτά τα φλογερά χαρακτηριστικά!

Πηγή:www.oroskopos.gr