Τρίτη, Ιανουαρίου 30

ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ: Δεν υπάρχει αλυτρωτισμός των Σκοπιανών, αλλά ελληνική κατοχή της Μακεδονίας και γενοκτονία…

den-yparchi-alytrotismos-ton-skopianon
Καταδίκη των δηλώσεων του προέδρου της Κύπρου
Τίτλος: «Δεν υπάρχει μακεδονικός αλυτρωτισμός, αλλά ελληνική κατοχή της Μακεδονίας και γενοκτονία των Μακεδόνων»
Παγκόσμιο Μακεδονικό Κογκρέσο Σκοπιανών:

Το σλαβικό εθνικιστικό δημιούργημα: «Παγκόσμιο Μακεδονικό Κογκρέσο»- WMC , καταδικάζει τη δήλωση του προέδρου της Κύπρου , Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος κατηγορεί την Ψευδομακεδονία για αλυτρωτισμό!
Το WMC επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειται για ‘μακεδονικό’ αλυτρωτισμό, αλλά για την Κατοχή της Μακεδονίας από τους Έλληνες και τη γενοκτονία εναντίον του «μακεδονικού» λαού από τους βαλκανικούς πολέμους 1912-13 μέχρι σήμερα!
Ο αλυτρωτισμός δεν είναι παρά αγάπη για την πατρίδα, εκεί από όπου οι «Μακεδόνες»- Σλάβοι, εκδιώχθηκαν και υπέστησαν εθνοκάθαρση!
Το WMC θυμίζει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης που στις 5 Δεκεμβρίου 2011, αποφάσισε ομόφωνα ότι η Ελλάδα παραβίασε την Ενδιάμεση Συμφωνία της 13ης Σεπτεμβρίου 1995 μεταξύ της Ψευδομακεδονίας και της Ελλάδας!
Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης απέρριψε τις κατηγορίες της Αθήνας για την ύπαρξη «μακεδονικού» αλυτρωτισμού!
Το WMC επισημαίνει ότι ο δεκαεξάκτινος χρυσοκίτρινος ήλιος σε κόκκινο φόντο αντιπροσωπεύει τη σύνθεση όλων των Μακεδόνων, δεν έχει καμία σχέση με την πολιτιστική κληρονομιά της Αθήνας!
Εμείς συγχωρούμε αλλά δεν ξεχνάμε!
Ζητάμε συγνώμη και αποζημιώσεις για τις ζημιές στη ζωή και την περιουσία των βιαίως εξόριστων «Μακεδόνων» – Σλάβων, και την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων και των αρχαιολογικών ανασκαφών σε κατεχόμενα εδάφη από τους Έλληνες από το 1912, που είναι μέρος της ‘Μακεδονίας’.
Απαιτούμε την επιστροφή των δικαιωμάτων των πολιτών, των δικαιωμάτων τους, των ιδιοκτησιών και των κληρονομιών τους, των βιαίως διωκόμενων «Μακεδόνων» από το κατεχόμενο τμήμα της ‘Μακεδονίας του Αιγαίου’ από το 1912!
Παρ’ όλα αυτά και μετά από όλα αυτά, οι «Μακεδόνες» (Σλάβοι Σκοπίων) πιστεύουν ότι ο πολιτισμός και η ιστορία της Μακεδονίας δεν είναι αποκλειστική, αλλά μέρος της πολιτιστικής και ιστορικής ταυτότητας όλων των βαλκανικών λαών, ως σύγχρονα πολιτικά έθνη τα οποία βασίζονται στη «μακεδονική» ταυτότητα, ανεξάρτητα από τις διαφορές στην ανάγνωση της ιστορίας από την άποψη της σημερινής γεωπολιτικής, ακόμη και ανεξάρτητα από τις διαφορές μεταξύ των σύγχρονων τρεχουσών γλωσσών ως προϊόν σύγχρονων πολιτικών εθνών!
Οι «Μακεδόνες» (Σλάβοι Σκοπίων), δίνουν το χέρι για ιστορική συμφιλίωση με τους Έλληνο- Μακεδόνες, προτείνουν οι κυβερνήσεις των Σκοπίων και της Αθήνας να συνάψουν συμφωνία για διαρκή ειρήνη και φιλικές σχέσεις μεταξύ της Ψευδομακεδονίας και της Ελλάδας που θα αντικαταστήσει την «μακεδονική»-ελληνική Ενδιάμεση Συμφωνία της 13ης Σεπτεμβρίου του 1995!
echedoros-a.gr

 makeleio.gr