Τρίτη, Ιανουαρίου 30

Ανθέλληνας και προδότης ο Τσίπρας: Θα δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς!

Ανθέλληνας και προδότης ο Τσίπρας: Θα δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς!
Πιο ξεκάθαρος στην προδοσία του έναντι της Ιστορίας και του ονόματος της Μακεδονίας δεν μπορούσε να γίνει ο ανθέλληνας Τσίπρας, ο οποίος σε συνέντευξή του στο "Έθνος" δηλώνει ξεδιάντροπα πως θα εκχωρήσει το ιερό όνομα στους σφετεριστές σκοπιανούς.
Αρχικά λέει ότι δήθεν σέβεται τις ευαισθησίες του Ελληνικού Λαού, καθώς είναι και ο ίδιος μισός Μακεδόνας. Μάλλον το "μακεδόνας" το αντιλαμβάνεται όπως ο παραχαράκτες σκοπιανοί!

Στην συνέχεια εξιστορεί το αφήγημα της προδοσίας: «Ωστόσο αυτό που τους καλώ να εκτιμήσουν νηφάλια είναι το τι προάγει το εθνικό συμφέρον και τι το υπονομεύει. Η μη λύση το υπονομεύει. Εδώ και 25 χρόνια οι γείτονες αναγνωρίζονται με το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας" από πολλές χώρες, ενώ εμείς παλεύουμε παντού ώστε να τους αποκαλούν όλοι ΠΓΔΜ. Ονομασία δηλαδή σύνθετη στην οποία περιλαμβάνεται ο όρος "Μακεδονία", χωρίς όμως κανέναν προσδιορισμό που να αποτρέπει οικειοποίηση και της γεωγραφίας και της Ιστορίας. Αν λοιπόν υπάρξει ευκαιρία λύσης που θα αναιρεί αυτά τα αρνητικά δεδομένα που μας φόρτωσαν το 1992, τότε θα είναι εθνική ανοησία να μην την αξιοποιήσουμε».
«Δεν είναι παράλογο, όμως, να εμπεριέχεται ο όρος "Μακεδονία" σε μία σύνθετη ονομασία, είτε με γεωγραφικό είτε με χρονικό προσδιορισμό, έναντι όλων, έτσι ώστε να γίνεται απολύτως σαφές ότι κανείς δεν διεκδικεί εδάφη ή ιστορία άλλων λαών».
Σου απαντάμε ανθέλληνα πρωθυπουργέ: Και παράλογο είναι και ανιστόρητο και κυρίως προδοτικό!
Τέλος, για την στάση που θα κρατήσει ο "υπερπατριώτης" Καμμένος δήλωσε: «ο Πάνος (σ.σ.: Καμμένος) έχει επίγνωση του προβλήματος και είναι ένας έντιμος και πατριώτης πολιτικός. Έχει επιφυλάξεις και τις έχει εκφράσει στο κυβερνητικό συμβούλιο, ωστόσο έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους την εμπιστοσύνη του στις προσπάθειες του υπουργού Εξωτερικών και την επιθυμία του να υπάρξει ευρεία συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων στο ζήτημα αυτό, εφόσον βέβαια βρεθεί ικανοποιητική συμφωνία».
Με άλλα λόγια... και μέχρι την Λαμία να φτάσουν οι τούρκοι, οι βούλγαροι και οι σκοπιανοί, όσο ο Πάνος Καμμένος παραμένει υπουργός θα συνεχίζει να λέει "ναι σε όλα"!
Επαναλαμβάνουμε και αύριο θα το βροντοφωνάξουμε σε Θεσσαλονίκη, σε Αίγιο και σε κάθε γωνιά της υφηλίου όπου χτυπούν καρδιές Ελλήνων: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία μας!