Η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται από την επιλογή ενός ονόματος ειπε ο τεως...ΘΕΛΟΥΝ η ΘΕΛΟΥΝ γιαουρτακια τα ραμολι?

ΜΑΛΑΚΑΣ Ή ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ;;
Κοκος στα νιατα σου Κοκος και στα γεραματα σου....Αχ ΠΑΤΡΙΔΑ μου καημενη τι ΗΛΙΘΙΟΙ σε κυβερνουσαν  και τι ΗΛΙΘΙΟΙ θελουν να σε κυβερνησουν!!Σε τοποθέτηση για το Σκοπιάνο προέβη τη Τετάρτη ο έκπτωτος βασιλιάς Κωνσταντίνος, στην οποία σύμφωνα με
την «Καθημερινή» τόνισε ότι «η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν
διακυβεύεται από την επιλογή ενός ονόματος» και κάλεσε την πολιτική ηγεσία της χώρας να «επιτύχει την – ομολογουμένως – δύσκολη ισορροπία που απαιτείται τις ερχόμενες εβδομάδες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του έκπτωτου μονάρχη Κωνσταντίνου:

«Βρισκόμαστε, ενδεχομένως, κοντά σε μια ιστορική στιγμή για την Ελλάδα. Σε μια στιγμή, όπου καλούμαστε να υπερασπιστούμε όσα σημαίνει η Μακεδονία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
»Η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται από την επιλογή ενός ονόματος.
»Το δικαίωμά μας όμως να τιμούμε, όσα σημαίνει ο συμβολισμός του ονόματος αυτού και την θύμηση όσων είναι χαραγμένων στην ελληνική ψυχή, δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μόνο βάσει γεωγραφικών προσδιορισμών και άλλων περιγραφών.
»Οι εικόνες σύμπνοιας αυτών των ημερών αντικατοπτρίζουν την ενότητα που πάντα επιδεικνύει ο ελληνικός λαός στα σημαντικά ζητήματα.
»Εύχομαι, ολόψυχα, η πολιτική ηγεσία να επιτύχει την -ομολογουμένως- δύσκολη ισορροπία που απαιτείται τις ερχόμενες εβδομάδες».

 http://fonaklas.blogspot.gr