Κυριακή, Ιανουαρίου 28

Ιβάν να απολύσεις αμέσως την Τατιάνα Στεφανίδου…

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Μετά από μαραθώνια διαπραγμάτευση ο Ιβάν Σαββίδης έγινε κύριος του τηλεοπτικού σταθμού “Epsilon” από τον Φίλιππο Βρυώνη!

Μια από τις - τους Συστημικούς δημοσιογράφους που πήρε ως κληρονομιά ο “Ρώσος”, είναι και η προκλητικότατη Τατιάνα Στεφανίδου, που πολλά έχει προσφέρει στο Σύστημα και πολλά έχει ωφεληθεί από αυτό!


Την ημέρα της απόκτησης του καναλιού από τον Ιβάν Σαββίδη, η “προστάτης” των αδυνάτων και των φτωχών Τατιάνα Στεφανίδου βρισκόταν στις ΗΠΑ και δεν μπορούσε να μην κάνει σχόλιο στο Instagram των φτωχών και αδυνάτων:

“Αγαπημένοι μου. Έφυγα και ήλθαν τα πάνω κάτω. Όχι δεν ξεκίνησα ακόμη ρώσικα… Με την επιστροφή μου εντατικά”!

Εάν ο “Ρώσος” δεν έπιασε το περιπαιχτικό σχόλιο αυτής της κυρίας, μήπως έφτασαν στ΄ αυτιά του οι κραυγές πολλών Ελλήνων για τη στάση της στο ζήτημα του πρόσφατου συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης, που εξ όσων γνωρίζουμε στήριξε ο Ιβάν Σαββίδης;

Αντί άλλων, θα του παραθέσω σχόλιο επιστήμονα Θεσσαλονικιού και ΠΑΟΚτζή, ο οποίος όλο οργή μου έγραψε:

Εάν ο Ιβάν Σαββίδης δεν την στείλει σπίτι της, θα έχει μεγάλο θέμα! Γιατί, η συμπεριφορά της από την εκπομπή της ήταν προκλητική και δεν συγχωρείται με τίποτε, όταν προσβάλει αντί να αναδεικνύει εθνικά ζητήματα, όπως το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης!

Απαιτείται η άμεση απόλυση της εν λόγω κυρίας, καθώς και όλου του πάνελ της!

Διαφορετικά, εάν δεν λάβει τα απαραίτητα μέτρα θα είναι ύποπτη και η συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη! Με τα εθνικά θέματα δεν μπορεί να παίζει κανένας!

Και βέβαια να σημειώσουμε εμείς πως, δεν αρκεί μια επίπληξη και μια δήλωση “μετάνοιας” της κ. Στεφανίδου!!




Αλωνίζουν οι Τούρκοι…









Μας καταγγέλλει ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ Μανώλης Χατζησάββας:

Δυο νέες τουρκικές προκλήσεις για υποβρύχιες έρευνες-δραστηριότητες σημειώθηκαν προχθές στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου – Μεγίστης (Καστελόριζου) – Κύπρου, υπό τους παρακάτω κωδικούς ναυτικών ειδοποιήσεων: NAVTEX 0117/18 (μεγάλη περιοχή στον χάρτη) από τις 240600Z Ιανουαρίου 2018 έως 262059Z Ιανουαρίου 2018 και 0118/18 (μικρή περιοχή στον χάρτη) από τις 210600Z Ιανουαρίου 2018 έως 242059Z Ιανουαρίου 2018!

Γνωρίζει το γεγονός η ελληνική κυβέρνηση ή είναι πολύ απασχολημένη με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς;;




Είστε πουλημένοι ρεεεεε…






Μας θυμίζει ο αναγνώστης μας Peter Triantafyllos από το μακρινό Toronto, λόγω της άρνησης των πολιτικών μας να συμμετέχουν του συλλαλητηρίου του λαού μας, πως, ο Αμερικανός διπλωμάτης, ποιητής και φιλέλληνας Τζορτζ Χόρτον (1859-1942), ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας της καταστροφής της Σμύρνης, που την κατέγραψε σε βιβλίο του και το οποίο εκδόθηκε το 1926 με τίτλο: “Η Μάστιγα της Ασίας”, σε απόρρητη έκθεσή του αναφέρει για τους Έλληνες πολιτικούς: “Είναι απίστευτο, ότι ο Έλλην πολιτικός είναι ικανός να προχωρήσει ακόμη και σε θυσίες της χώρας του και πολλών ανθρώπινων ζωών, αρκεί να διατηρήσει το κόμματου στην εξουσία, έστω και για λίγες ημέρες”! Μια διαχρονική διαπίστωση, πολύ επίκαιρη στους χρόνους μας! Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, σήμερα πουλάνε τη Μακεδονία, αύριο θα κάνουν το ίδιο για την Κύπρο, τη Θράκη, την Ήπειρο, το Αιγαίο! Άντε να ανοίξει η όρεξη και της Ιταλίας να ζητήσει πίσω τα νησιά μας (από την παραπάνω φωτογραφία, εξαιρείται ο Βασίλης Λεβέντης)!!

Στον Μεγαλέξανδρο…



Από την ποιητική συλλογή “Ανίν Ιξελά” της κ. Νίνας Αλέξη (εκδόσεις Αλεξάνδρεια), θα σας παραθέσω παρακάτω το ποίημα για το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου:

Κόκκινο χρώμα ενδύθηκαν τ’ αγάλματα, όταν θρήνησαν

το θάνατο του Μέγα Αλέξανδρου,

ο ήλιος σε μαύρο άτι χύμηξε

ξέφρενα καλπάζοντας

στα τάρταρα του Άδη κρύφτηκε.

Ποιήματα σαν φλόγιστρα ξεχύθηκαν κι ανδρώθηκαν

ανάμεσα σε δύσβατες οδούς και μαυροφορεμένους λόγγους

για το χαμό του βροντοφώνησαν.




Κι αν την ιστορία διαμόρφωσαν και ξανάγραψαν οι νικητές

φως αληθείας σιγοκαίει μεσ’ απ’ τα σφραγισμένα

χείλη των αγαλμάτων.

Στα βλέμματα σπίθες γεννούν, στις καρδιές,

μαχαιριές οι προσβολές, αιμορραγούν,

ένδοξες μνήμες προγόνων βιούν.




Μελαγχολικά τα ιερά αγάλματα

θλιμμένο βλέμμα ρίπτουν στους διαβάτες

στην Τύρο, Βαβυλώνα και τη Σαμαρσκάνδη.

Διαπορούν, πόσο εύκολα οι θνητοί λησμονούν;

Πως παραδίδονται στον ίδιο θάνατό τους;

Γιατί αφίενται;