Τετάρτη, Ιανουαρίου 3

ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ….ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ !!!


ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΡΙΤΖΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΓΚΕΥ…!
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ… ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΠΡΙΤΖΗ… Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ…

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ  http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=28&id=&tid=28
Αξίζει να διαβάστε το κείμενο που έχει αναρτηθεί στη σελίδα του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη 
Καλησπέρα Έλληνες.Δημιουργικο και ευτυχισμένο το 2018.Ο σπιρτζης ευχεται για το 2018 και τα βγαζει ολα στην φορα.
Καλη χρονία Έλληνες και Ελληνίδες και ευτυχισμένο το 2018. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η Έλλαδα το 2018 θα βγεί απο τα μνημόνια, αλλα οι πολιτικες της πεινας θα διαρκεσουν δεκαετιες.Εσεις ομως θα τρωτε σανο και σε συνδιασμο με τους παπαγαλους δημοσιογραφους και πανελιστες , θα πιστεψετε οτι τελειωσαν τα βασανα.
Σας ξεζουμίσαμε κανονικά για να έρθουν οι τοκογλυφοί και να τα πάρουν όλα κοψοχρονιάς.
Άλλωστε γι’αυτο σας παραμυθιάζαμε με το go back κυρια μερκελ και ότι θα καταργήσουμε τα μνημόνια με έναν νόμο και σε ένα άρθρο. Eσείς όπως πάντα ευκολόπιστοι πέσατε πάλι στην παγίδα.Εμείς έχουμε απ’ολα.
Φροντίσανε γι’αυτο οι δανειστές.Μας πλήρωσαν χοντρά για να σας ξεπουλήσουμε.Εμέις την δουλέιά μας κάνουμε.Να ξεπουλάμε την Έλλαδα μαζί και εσάς αλλά και τα παιδιά σας , ενώ τα δικά μας παιδιά θα τα έχουνε όλα και στο παρόν αλλα και στο μέλλον. Εσείς απλά είσαστε τα θύματα που μας πιστεύετε και χαριν σε σας , τους ανόητους , ζούμε ζωή και κότα.Όχι μόνο εμείς προσωπικά αλλα και όλο μας το σοϊ.Σας λέμε ότι θα μας κρίνει η ιστορία και ότι θα μας κρινετε εσείς στις κάλπες.Δεν έχει σημασία πόσα εγκληματα εχουμε κανει , αλλα αυτο που εχει σημασια ειναι οτι εσεις θα ικανοποιηθειτε στελνοντας μας στην αντιπολιτευση, σαν πρόβατα οπαδικά σε αγώνα του πρωταθλήματος.Αυτη θα ειναι η τιμωρια μας, ενω θα συνεχιζουμε να σας τα παιρνουμε ακομα και απο τα τελευταια έδρανα.Ο οποιοσδήποτε εκτος των πολιτικων αν εκανε τετοιου μεγεθους εγκλημα σιγουρα θα βρισκοταν στην φυλακη μεχρι να πεθανει.Εμεις σας παραμυθιαζουμε με τον νομο περι μη ευθυνης υπουργων
και εσεις το μασατε το αχυρο καλα. Το συνταγμα στο αρθρο 4 μας λεει οτι ΄(Όλοι οι έλληνες είναι απέναντι στον νόμο).Για εμας δεν ισχυει φυσικα γιατι σας πεισαμε οτι υπαρχει ο νομος που ξεκινησε ο παυλοπουλος και τελειοποιησε ο Βενιζελος,ο προδοτικος νόμος περί μη ευθύνης υπουργων αρα δεν μπορει κανενας να μας πειραξει.
Εγκληματουμε κατα της Βρωμερης Ελλαδας σας, και εσεις μας κοιτατε με το βλεμμα της αγελαδας.
Οι αστυνομικοι , οι στρατιωτικοι δεν μπορουν και δεν θελουν να κανουν τιποτα , γιατι πρωτον στις ανωτατες βαθμιδες διοριζονται απο εμας , για να τους εχουμε στο χερι και δευτερον ,για να μην χασουν τον μισθουλακο τους.
Ολα διεπονται απο νομους και οποιος τους παραβει τιμωρειται αναλογα , εκτος απο εμας και το συναφι μας , για να ειμαστε ελευθεροι να εγκληματουμε κατ’ απαιτηση των δανειστων παντα.
Βγαλαμε τον σταυρο απο τα σχολεια , σταματουμε τις προσευχες , θα κανουμε τα παιδια σας ομοφυλοφιλους , ναρκωμανεις για να μην υπαρχει καμια αντισταση αλλα και επειδη έτσι θέλουν τα κέντρα εξουσίας.
Τα δικα μας παιδια θα κυβερνουν τα δικα σας σε λιγα χρονια και ετσι το παραμυθι θα συνεχιζετε.
Η στημένη κρίση , έκανε μέχρι και τις κόρες σας πουτ@νες ,για να μπορουν να ανταπεξελθουν στα εξοδα , ενώ οι δικές μας πίνουν και σαμπάνια.Η κατρακύλα σας δεν θα έχει τελειωμό μέχρι να ξεπουλήσουμε και τις ψυχές σας ακομα.
Ξεφτιλίσαμε τα ήθη και τα έθιμα της Βρωμο Έλλαδας σας.Βγάλαμε τα πουστρακια να περπατανε στους δρόμους σαν τις κουνιστές πολυθρόνες, και εσείς χειροκτορούσατε σαν τους βλάκες, λες και βλέπατε τον Στρατό να έρχεται απο την μέτωπο,προφασιζομενοι παντα τα ανθρωπινα δικαιωματα . ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ
Ο τσιπρας το wonderboy της ευρωπης παιρνει τα ευσημα απο τους τοκογλυφους γιατι σας ξεπουλαει , αλλα που και που βαζει τους image makers Να του κολλήσουν καποιον ερπητα στο χειλος , για να δειχνει κακομοιρος και ταλαιπωρημενος
, και εσεις σαν βλακες να τον λυπαστε.Μεχρι και παιδι τον αποκαλειτε ενω αυτος τα αρπαξε χοντρα οπως εγω οπως ολοι μας , οπως και οι δημοσιογραφοι και οι καναλαρχες για να σας πιπιλιζουν το μυαλο με αναληθεις ειδησεις ,
και να εχουν ομηρους στον καναπε.
Η επισκεψη ερντογαν ηταν ενα ακομα θεατρικο εργο.Οταν ο ερντογαν μιλουσε με τον πακιστανο , στο διαστημα της ιδιας μερας , ξεκινουσε το γεωτρυπανο για την κωνσταντιπουλη για λογαριασμο της τουρκιας απο την Νορβηγια.
Σε λιγο θα το βγαλει στο αιγαιο , και εμεις θα σκυψουμε στα 4 οπως καναμε παντα.Μας αρεσει ο κουραμπιες τον φυσαμε κιολας.
Ο Καμμενος ειναι ο ηθικος αυτουργος της ολης καταστασης, γιατι χαριν σε αυτον ειμαστε ακομα στην κυβερνηση.Δεν μπορει αλλωστε να κανει τιποτα.Εχει off-shore στην μιση υφηλιο ,οπως και πολλοι απο εμας με τους μπροστινους μας ,
και τον κραταμε καλα απο εκει, τοσο εμεις οσο και οι δανειστες. Η χωρα βρισκεται υπο κατοχη , αλλα εσεις θα ξανατρεξετε στις καλπες να επιλεξετε τον επομενο χασαπη.Και ολο αυτο , γιατι ξερουμε να παιζουμε με τα συναισθηματα σας.
Πρωτη φόρα στην παγκοσμια ιστορια , μια χωρα που βρισκεται υπο κατοχη , διεξαγει εκλογες, και προς μεγαλη εκπληξη ολων η συμμετοχη ειναι πανω απο 50% ενω δεν επρεπε να βρουμε ουτε την ψηφο μας μεσα στα αχρηστα σκατοκουτα
της καλπης. Οταν βρισκεσαι υπο κατοχη , δεν ψηφιζεις. Αλλα πραγματα κανεις.Εμεις σας πεισαμε ομως να τρεχετε στις καλπες , γιατι ετσι νομιζετε οτι θα σωθειτε, ενω στην ουσια γινεστε συνενοχοι στο εγκλημα γι’αυτο μετα λεμε οτι ο λαος μας ψηφισε 🙂
Τελειωσαν τα ταλαρα.Σας τα φαγαμε , σας ξεπουλησαμε σας αφησαμε και ενα εικονικο χρεος δισεκατομυρριων και η ιστορια ελαβε τελος.
Ο καθε πολιτκος , θα χαιροταν να κυβερνα αυτην την χωρα.Οι μιζες ειναι πολλες και το μελλον εξασφαλισμενο με τοσα βοδια και προδοτες , να κατοικουν σε αυτον τον τοπο.
Μεγαλο ρολο επαιξε και η εκπαιδευση στα πανεπιστημια.Μαθαινουμε στα παιδια σας 1002 αχρηστα πραγματα , ενω την ουσια δεν την ακουμπαμε καθολου για να μην ξερουν οταν θα τελειωσουν πως να αμυνθουν.
Ξεπουλησαμε τις ΔΕΚΟ, ΛΙΜΑΝΙΑ , ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ , ΦΙΛΕΤΑ κτλ , ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ , και το βαφτισαμε επενδυσεις.ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ.
ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΔΛΔ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
Προωθουμε την ομοφυλοφιλια την οποια βαφτισαμε ανθρωπινα δικαιωματα.Σας κοψαμε τον κωλο σε μισθους και συνταξεις , και το βαφτισαμε μεταρρυθμισεις.
Το μνημονιο το βαφτισαμε συμφωνια.Στην συμφωνια ομως υπαρχουν 2 πλευρες που διαπραγματευονται.Σε εμας υπηρχε μονο μια και δεν διαπραγματευτηκε.Απλα μας ειπε τι θα κανουμε και εμεις σας εκτελουμε στα 6 μετρα,
Την τροίκα την ονομάσαμε θεσμους.Θεσμος ομως ειναι αλλο πραγμα απο αυτο που θελουμε να περασουμε εμεις.
Το ξεροκομματο που σας δωσαμε το βαφτισαμε μερισμα, μερισμα ομως ειναι το το μερίδιο από τα διανεμόμενα καθαρά κέρδη μιας εταιρείας που αναλογεί σε μία μετοχή. Αρα η Ελλαδα εγινε εταιρεια
Το χρεος διογκωθηκε τεχνητα , για να βαλουν χερι τα αφεντικα μας στα ασημικα της χωρας.Εμεις σας λεγαμε ομως οτι ολα αυτα γινονται για το καλο σας.Και εσεις μας πιστεψατε , και το χειροτερο ολων για εσας ειναι οτι συνεχιζετε να το κανετε.
Θα δεχτουμε συνθετη ονομασια για τα σκοπια.Τωρα σκεφτομαστε πως να το βαφτισουμε και αυτο για να περασει στα ψιλα.
Ξεπουλησαμε την αγροτικη , μαζι και τα χωραφια σας και εσας του ιδιους.
Ξεπουλησαμε τα δανεια , και τωρα καποιος απο την χονολουλου , θα μπορει να αγορασει το σπιτι σας κοψοχρονιας, με το πατημα ενος κουμπιου και μονο .
Ξεπουλησαμε τον ορυκτο πλουτο , αλλωστε γι’αυτο το γεωτρυπανο βρισκεται στην κωνσταντιπουλη για λογαριασμο της τουρκιας.Για να ερθει να βαλει χερι στα ασημικα.Συμφωνημενα ολα , μονο εσεις τα βοδια πιστεψατε
οτι ο πακιστανος ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ,σηκωσαν αναστημα στον Ερντογαν.
Πολυ πιθανόν να προκυρηξουμε εκλογες , γιατι ξερουμε οτι θα τρεξετε σαν προβατα στην στανη να ψηφισετε, ενω η Ελλαδα ειναι δεσμια των τοκογλυφων με τους οποιους συνεργαζομαστε.
Ειμαστε τα πουτ@νακια τους και ας φοραμε γραβατες.
Ειμαστε τα πουτ@νακια των τοκογλυφων με τις γραβατες.
Δεν ντρεπομαστε να το πουμε πλεον δημοσια, εμεις τα τσεπωσαμε κανονικα.
Αυτοι είμαστε και εσεις ως ελληνες εχετε αυτο που σας αξιζει.
Πολυ πιθανον να γινει και δημοψηφισμα , ξερουμε απο δημοψηφισματα εμεις.Ανατρεπουμε τα παντα.Ειμαστε αριστοι στην προπαγανδα που διαδαχτηκαμε στα ξενα πανεπιστημια.
Αλλωστε γι’αυτο σπουδαζουμε εκει.Για να μαθαινουμε να λεμε ψεμματα και να περνανε ως πραγματικοτητα. 🙂
Εμεις εξασφαλισαμε το μελλον μας , και με λεφτα και κατοικιες στις παραδεισενιες νησους.Γελαμε με τα χαλια σας πραγματικα.
Γεια χαρα Ελληνες και Ελληνιδες.Σας ευχαριστουμε που μας κανατε πλουσιους , εμας τους προηγουμενους και ολο μας το σοϊ.
Προς τις πουτ@νες με τις γραβατες.
Εμεις υπερασπιζομαστε το συνταγμα οπως το συνταγμα μας υποχρεωνει βαση του αρθρου 120 παρ. 4. Δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικά
Καλη λευττερια στους Ελληνες και τις ΕλΦληνιδες.Η ωρα ζυγωνει.
Ο πιλοτος θυμαστε τι ειχε πει ;;;;
Ελληνες σηκωστε το κεφαλι ψηλα !!!!!!!

http://www.triklopodia.gr/τωρα-χακαραν-