Πρόστιμο στον Ηλία Κασιδιάρη επιβάλλει ο Βούτσης γιατί είπε “ανθελληνικά σκουπίδια” όσους προδίδουν την Μακεδονία!

--ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΑΣΟΠΟΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΒΟΥΤΣΗ

Ο γραφικός κομισάριος και κακέκτυπο σταλινικού στρατοδίκη, Βούτσης, προκάλεσε μία ακόμη παραπομπή του Ηλία Κασιδιάρη στην επιτροπή δεοντολογίας της βουλής με προβλεπόμενη ποινή την περικοπή του μισθού του βουλευτή μας.


Αφορμή για αυτή την σταλινική μεθόδευση το γεγονός ότι: "...ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Κασιδιάρης προέβη σε ένα εθνικιστικό-διχαστικό παραλήρημα" (σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο του αναρχοπατέρα Βούτση). Η επιτροπή (δηλαδή τα λαμόγια των συριζανέλ) θα κρίνει: "εάν οι ανωτέρω εκφράσεις υπάγονται στην έννοια της αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς και της ρητορικής μίσους, παραβιάζοντας έτσι τις διατάξεις των γενικών αρχών του άρθρου 2 του κώδικα δεοντολογίας".Ποιες είναι όμως οι επίμαχες φράσεις του Ηλία Κασιδιάρη, που για τους εθνομηδενιστές αποτελούν "εθνικιστικό-διχαστικό παραλήρημα, αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά και ρητορική μίσους";

Μα φυσικά, η σφοδρή κριτική που άσκησε ο βουλευτής μας σε όσους ξεπουλούν το όνομα της Μακεδονίας μας.

Ιδού το σχετικό βίντεο με την "απαγορευμένη" ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη:Ακολουθούν τα σχετικά αποσπάσματα από την επιστολή Βούτση και την κλήση του συναγωνιστή για... "απολογία" στην επιτροπή:
Κασιδιάρης για Μακεδονία: "Ανθελληνικά σκουπίδια του Σύριζα - Θα σας στείλουμε να σπάτε πέτρες!"