Σάββατο, Ιανουαρίου 6

Δηλώνω απλά Μακεδόνας και σας χρειαζόμαστε όλους γιατί μας πουλάνε πάλι….

Αγαπητέ Μπουτάρη και λοιπά ερπετά της πολιτικής θέλω να σας θυμίσω απλά ότι από αυτή τη γη πέρασαν ήρωες όπως ο Μεγαλέξανδρος και ο Παύλος Μελάς και πολλοί πολλοί άλλοι με δεδομένη την ιστορία αυτού του τόπου και με δεδομένο ότι για τη Μακεδονία έχασαν τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι με τελευταίο αίμα να είναι αυτό του Μακεδονικού Αγώνα το οποίο ακόμα δεν έχει
στεγνώσει. Θέλω να σας πω ότι εγώ και χιλιάδες ακόμα Μακεδόνες έχουμε έναν τουλάχιστον Πάππου νεκρό που πολέμησε για αυτή την Γη και δεν ήταν Αλβανός ή αυτοεξόριστος σε Γαλλίες, Ελβετίες ή Αγγλίες όπως το 90% των βουλευτών μας ώστε σήμερα να είναι ελεύθερη και ελληνική.
Έτσι λοιπόν εγώ σήμερα δηλώνω Μακεδόνας και δηλώνω Μακεδόνας γιατί ο παππούς μου Νικόλας Σιάντσης Mακεδονομάχος πολέμησε, φυλακίστηκε και πέθανε για τη Μακεδονία και μου χάρισε το δικαίωμα να λέγομαι Μακεδών.  Χρέος μου λείπουν στην ιστορία είναι πολύ μικρό και είναι απλό: “Να μη ξεχαστεί η θυσία των προγόνων μας στον χρόνο”.  Εκπληρώνοντας λοιπόν το χρέος μου δηλώνω απλά ότι είμαι Μακεδόνας. Ερπετά της πολιτικής που έχετε αναγάγει το ξεπούλημα σε επιστήμη σας υπενθυμίζω ότι σήμερα Μακεδόνας σημαίνει Έλληνας. Και αν εσείς με αναγκάσετε αύριο να το διευκρινίζω αυτό δηλαδή να λέω ότι είμαι “Έλληνας Μακεδόνας” και όχι “Βόριο Μακεδόνας” “Σλαβομακεδόνας” ή οτιδήποτε ηλίθιοι επινόηση σκεφτείτε που θα περιέχει μέσα από τον όρο Μακεδόνας τότε πάλι Μακεδόνας θα δηλώνουν χωρίς διευκρινιστικά προσωνυμία  και χωρίς σύνθετους ορισμούς.
Προσέξτε Λοιπόν ερπετά της πολιτικής τι πάτε να γεννήσετε μέσα στην Ελλάδα μας μέσα στη Μακεδονία. Προσέξτε γιατί αυτό που φέρνετε δεν είναι μία απλή μπόρα όποιος κατάλαβε κατάλαβε…..
Είμαι Μακεδών, δηλώνω Μακεδών ότι όνομα και να διαλέξετε.
Υ.Γ. Το Facebook Όπως έχετε παρατηρήσει όλοι οι χρήστες έχει κλείσει τα άρθρα που μιλάνε για Εθνική Συνείδηση για Μακεδονία και για ξεπούλημα της χώρας. Ο μόνος τρόπος ώστε να θορυβηθούν τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης είναι να κάνετε μία απλή κοινοποίηση ο κάθε αναγνώστης να κάνει μία κοινοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεραστεί το αλγοριθμικό όριο που έχει τεθεί ώστε να κόβονται οι αναγνώσεις των άρθρων εντός του Facebook  και θα αναγκαστεί κάποια στιγμή να δείχνει τα άρθρα περί Μακεδονίας. Δεν σας ζητάω να κάνετε την κοινοποίηση στο συγκεκριμένο άρθρο, αλλά γενικότερα στα άρθρα που μιλάμε για Μακεδονία. Με αυτό τον τρόπο ίσως καταφέρουμε να αφυπνίσουμε πολλούς μέσα σε μικρός χρονικό διάστημα. Γενικότερα να ξέρεις όλα τα μέσα επενδύουν στην νοχελικότητα της αντίδρασης και γι αυτό περνάνε ότι θέλουν ‘όποτε θέλουν. Το μόνο που ζητάμε είναι να δηλώσεις Μακεδόνας ώστε να αποτρέψουν οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία που θα περιέχει μέσα τον όρο Μακεδονία πάμε να κάνουμε την παγίδα που μας στήσανε Ευκαιρία προς την ιστορία.
δήλωσε και εσύ Μακεδόνας.