Παρασκευή, Ιανουαρίου 5

ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ! ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ Η ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΗ ΜΠΕΤΤΥ! ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ! ΌΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ !

τσιπρας μπεττυ
Η Μπέττυ Μπαζιάνα στη συνέντευξή της αναφέρει ότι σε ό,τι αφορά στο Δημοψήφισμα αναρωτιέται “πως είναι δυνατό να υποτιμήθηκε τόσο η γνώμη ενός λαού από τους ισχυρούς δανειστές – δυνάστες του;”

Αναφέρεται στη διαπραγμάτευση του Αλέξη Τσίπρα με τους δανειστές:
“’Εχοντας ρωτήσει τον ελληνικό λαό στο δημοψήφισμα, έφυγε να διαπραγματευτεί ξανά με τους δανειστές μια καλύτερη συμφωνία” και αναφέρει για το αποτέλεσμα: “επέστρεψε με μια συμφωνία που ήταν μακρυά από αυτό που οραματιζόταν αρχικά. Έκανε έναν συμβιβασμό, όχι όμως ταπεινωτικό. Έναν συμβιβασμό που πίστευε ότι είχε μια προοπτική: να οδηγήσει τελικά στο τέλος της ηγεμονίας των ισχυρών, στο τέλος της παράλογης λιτότητας”.

Μπέττυ Μπαζιάνα: Δεν δέχομαι τα περί προδοσίας

“Η ιστορία έχει καταγράψει τη διαφορά ήθους και πολιτικής. Δεν δέχομαι κατηγορίες περί προδοσίας και εξαπάτησης. Αν ξέρετε κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού να μου το πείτε. Πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους” τονίζει η σύζυγος του πρωθυπουργού.
Αναφέρεται ακόμη στα δραματικά γεγονότα μέσα και έξω από το Μαξίμου το καλοκαίρι του 2015:
“Ο Τσίπρας το πήγε ως το όριο της αντοχής που είχε η χώρα. Μέσα σ’ αυτή τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχτηκε υπέρ των ισχυρών, είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου”.

Περιμένω να γίνει πράξη η αποδέσμευση από την επιτροπεία

Σε ό,τι αφορά στις χαμένες μάχες η Μπέττυ Μπαζιάνα αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της πως “Έχω να πω ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει… Δεν ξέρω τι νόημα έχει αν είχαμε αυτοκτονήσει συλλογικά. Ο πόλεμος έχει πολλές μάχες” προσθέτει και σε ότι αφορά στο συμβιβασμό που υπήρξε αναφέρει πως “η κυβέρνηση αναγκάστηκε να συμβιβαστεί όχι όμως προτού δώσει τη μάχη που υποσχέθηκε (…) Ο Τσίπρας μέσα σε αυτή τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχθηκε υπέρ των ισχυρών. Είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου. Ποιος από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επωφελήθηκε προσωπικά; Ποιος απέκτησε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού; Αν ξέρετε κάποιον να μου το πείτε. Πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους και θα διαμαρτυρηθώ. Κι όμως φαίνεται ότι η κατάσταση αλλάζει. Φαίνεται ότι οι επιλογές που ακολουθήθηκαν είχαν ένα στόχο: την αποδέσμευση από την επιτροπεία και τον σταδιακό τερματισμό της λιτότητας. Περιμένω ως πολίτης να δω να γίνεται πράξη”.
Σε ό,τι αφορά στις εκλογές αναφέρει πως ο Α. Τσίπρας “… έκανε πάλι αυτό που θα έπρεπε να κάνει κάθε αριστερός πολιτικός που σέβεται την ψήφο του λαού του αλλά κυρίως σέβεται τον εαυτό του. Έθεσε ξανά στην κρίση του λαού τις επιλογές του προκαλώντας τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Είπε ξεκάθαρα «στις πρόωρες εκλογές εκλέχθηκα με ένα πρόγραμμα που οραματιζόταν τον άμεσο τερματισμό της ατιμωτικής επιτροπείας. Έδωσα έναν γνήσιο καθαρό αγώνα με όσες δυνάμεις είχα. Αυτά κατάφερα. Ζήτησα τη γνώμη σας στα δύσκολα, στο αδιέξοδο. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν στα χέρια μου δύναμη. Που δυστυχώς υποτιμήθηκε. Αυτή τη συμφωνία έφερα, συμφωνείτε; Συνεχίζουμε μαζί τον αγώνα;»”.

Ο ναρκισσσισμός, οι πολιτικοί και η… ψυχανάλυση

Στο ερώτημα για το αν φοβάται την αλλοτρίωση που φέρνει η άσκηση εξουσίας η σύντροφος του πρωθυπουργού απαντά: «Η εξουσία, ακόμα και η αριστερή, χτυπάει σε πολύ εσωτερικές χορδές του ανθρώπου, έχει να κάνει με την αυταρέσκειά του, την εικόνα του εαυτού του, ακόμα και με τη λίμπιντό του. Ο ναρκισσισμός καιροφυλακτεί. Ίσως η ψυχανάλυση να βοηθούσε τους πολιτικούς… Αλλά ποιος αντέχει να συγκρουστεί με το είδωλό του;«.
Επίσης, αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να είχε συναντήσει τον Φιντέλ Κάστρο.
Κι εμείς τον Έλβις. Και οι δύο ζουν, δεν πέθαναν. Ο Χίτλερ πέθανε πριν από μία βδομάδα…

 makeleio.gr