Τετάρτη, Ιανουαρίου 31

Ποια εσώρουχα προτιμούν να βλέπουν οι άντρες στις γυναίκες…

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η επιλογή της γυναίκας στο τι εσώρουχα φοράει, παίζει όχι απλά σημαντικό, αλλά καίριο ρόλο στην σεξουαλικότητά της και κατ' επέκταση στο πώς την...
αντικρίζει ο άντρας;
Ποια εσώρουχα προτιμούν να βλέπουν οι άντρες στις γυναίκες…
Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η επιλογή της γυναίκας στο τι εσώρουχα φοράει, παίζει όχι απλά σημαντικό, αλλά καίριο ρόλο στην σεξουαλικότητά της και κατ' επέκταση στο πώς την... αντικρίζει ο άντρας;

Σύμφωνα με έρευνα, τα εσώρουχα που επιλέγει να φορέσει μια γυναίκα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο πώς την βλέπει ο άντρας γενικότερα και... στο κρεβάτι ειδικότερα.

Βασικό κριτήριο τα εσώρουχα

Η συντριπτική πλειοψηφία τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών, που ρωτήθηκαν, συμφώνησαν ότι τα εσώρουχα επηρεάζουν το πόσο ελκυστικό θεωρούν τον/την σύντροφό τους, με πάνω από το ήμισυ των ανδρών να λέει ότι κρίνει αρκετά μια γυναίκα από το πόσο ελκυστικά είναι τα εσώρουχα που φοράει.

Τα ευρήματα έδειξαν ότι το 86% των ανδρών δήλωσε ότι το είδος των εσωρούχων που φοράει η γυναίκα τους επηρεάζει στο πόσο ελκυστική την θεωρούν και το 71% των γυναικών δήλωσε ότι το είδος των εσωρούχων ενός άνδρα “μετράει” πολύ στο πώς τον φαντάζονται στο σεξ.




Βγαλμένη από σελίδα καταλόγου γυναικείων εσωρούχων...

Λοιπόν, ποια εσώρουχα είναι εκείνα που “ανάβουν” άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα; Η έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες προτιμούν πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο σε μια γυναίκα, όταν εκείνη φοράει “σετ” σουτιέν και εσώρουχο (ίδιο χρώμα και σχέδιο) συνδυασμένα με ένα ζευγάρι όμοιες ψηλές κάλτσες ή ζαρτιέρες. Την ίδια στιγμή φαίνεται πως στους άνδρες δεν αρέσουν καθόλου οι κορσέδες σε μια γυναίκα.

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, μόνο το 19% των ανδρών θεωρεί ότι το στρινγκ που είναι κυριολεκτικά “ένα κορδόνι” είναι ελκυστικό, ενώ μόλις το 6% δήλωσε ότι θεωρεί “σέξι” το babydoll.

Από την άλλη, το 43% των αντρών είπε το καλύτερό τους είναι όταν η γυναίκα φοράει “σετ” εσωρούχων.

Κάτι άλλο στο οποίο τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες συμφωνούν είναι ότι τα παλιά ή άβολα αντρικά εσώρουχα τύπου “μπόξερ” δεν είναι αποδεκτά, με το 59% των γυναικών να λέει ότι κρίνει αρνητικά έναν άντρα όταν εκείνος φοράει κάτι τέτοιο και το 52% των ανδρών να λέει το ίδιο για τα παλιά εσώρουχα των γυναικών.
Πηγή: dailymail.co.uk

Ποια εσώρουχα θα απογειώσουν την σχέση σας ανάλογα με το ζώδιό του;

Ποια είναι τα εσώρουχα που θα άφηναν άφωνο τον σύντροφό σας, ανάλογα με το ζώδιο του;
ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣεσωρουχα
Κριός
Η θυελλώδης και παθιασμένη φύση του Κριού είναι γεγονός. Το ζώδιο αυτό δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στις αποχρώσεις του κόκκινου και στις ζαρτιέρες. Γι’ αυτό εκτός από το κόκκινο σετάκι που σίγουρα θα υπάρχει στην ντουλάπα σας προμηθευτείτε και ένα μεταξωτό νεγκλιζέ με δαντέλα στη πλάτη! Δείτε όλη την συλλογή κόκκινων εσωρούχων που μπορείτε να βρείτε στο themooncat.com!
Λέων
Ο Λέων είναι ένας παντοτινός αρχηγός που μοναδικός του σκοπός είναι να σας εξημερώσει. Ένα σλιπάκι Brazilian με animal print θα τραβήξει όλη του την προσοχή πάνω σας!
Τοξότης
Ο διαχυτικός και παιχνιδιάρικος Τοξότης θέλει να σας ανακαλύψει σπιθαμή προς σπιθαμή. Ως γνωστόν δεν βιάζεται ποτέ, γι’ αυτό μπορείτε να διαλέξετε ένα αέρινο νεγκλιζέ πάνω από τα μικροσκοπικά εσώρουχά σας. Δείτε μερικά νεγκλιζέ, εδώ.
ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣεσωρουχα1
Ταύρος
Ο στοργικός Ταύρος αγαπάει τον ρομαντισμό και απεχθάνεται την χυδαιότητα. Να είστε σίγουρες ότι θα τον κερδίσετε με ένα απλό δαντελένιο σετ σε παλ απόχρωση.
Παρθένος
Ο σχολαστικός Παρθένος, όταν υποκύψει στην γοητεία σας φτάνει στα όρια. Θα σας περιεργαστεί από την κορφή ως τα νύχια, γι’ αυτό οτιδήποτε και αν διαλέξετε να βάλετε (κατά προτίμηση μαύρο), φροντίστε να είναι κομψό και άψογο και οπωσδήποτε σετ! Επιλέξτε ένα από τα μαύρα best sellers!
Αιγόκερως
Τα εσώρουχα σε κλασική γραμμή, με πολυτελή υφάσματα και εκλεπτυσμένα σχέδια είναι αυτό ακριβώς που θέλει να βλέπει σε μία γυναίκα.
ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑεσωρουχα4
Δίδυμος
Η ανία μπορεί να σκοτώσει έναν Δίδυμο και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε! Αγοράστε παιχνιδιάρικα μαύρα εσώρουχα ή προσεγμένες ζαρτιέρες σε συνδυασμό πάντα με μία γόβα στιλέτο.
Ζυγός
Ο Ζυγός είναι από τους άντρες που θαυμάζει το γυναικείο σώμα και τις καμπύλες του. Σίγουρα δεν θα τον πείραζε αν είχατε αποχωριστεί από νωρίς ακόμα και τα άκρως απαραίτητα, γι’ αυτό προτιμήστε τα ημιδιαφανή εσώρουχα, όπως αυτά.
Υδροχόος
Αγαπάει όσο κανένας άλλος την πρωτοτυπία και την επανάσταση. Κερδίστε τον αμέσως με έναν ασυνήθιστο συνδυασμό sexy εσωρούχων!
ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥMooncat-2
Καρκίνος
Ο ευαίσθητος καρκίνος λέει ναι στις αποχρώσεις του ροζ, του μπλε, του πράσινου αλλά και στο κόκκινο χρώμα της αγάπης, ειδικά αν συνοδεύονται με φιόγκους ή κορδέλες.
Σκορπιός
Αγοράστε αυτό που είναι πιο kinky και wild από οποιοδήποτε άλλο, για να θέσετε σε εγρήγορση την φαντασία του. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας!
Ιχθύς
Ιντριγκάρετε έναν Ιχθύ με αρκετή δαντέλα και διαφανή εσώρουχα. Αυτό όμως που φαίνεται ότι μετράει πάνω απ’ όλα είναι να είστε άκρως θηλυκή.

newspepper.gr