Σάββατο, Ιανουαρίου 6

Ελένη Ράντου: Η απώλεια που της στοίχισε λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς

Ελένη Ράντου: Η απώλεια που της στοίχισε λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς
Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαιής Σκορδά ήταν το πρωί της Πέμπτης η Ελένη Ράντου η οποία αναφέρθηκε στο… ζόρικο τέλος του 2017.
Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε: «Έχασα το σκυλάκι μου και ήταν σύντροφος μεγάλος εδώ και 13 χρόνια. Μεγάλη αγάπη, έρωτας! Ευτυχώς ήταν η δουλειά που σου δίνει το περιθώριο να φεύγει το
μυαλό σου»,.
Η Ελένη Ράντου εξήγησε πως δεν πέθανε ακαριαία, αλλά βρέθηκε ένας όγκος στο σκυλάκι της, που χειρουργήθηκε και δεν άντεξε στο χειρουργείο. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και η ηθοποιός μίλησαν για το τετράποδό της, που βρισκόταν πάντα στο καμαρίνι της.


«Έχω περάσει μεγάλο κλάμα. Τώρα έπεσε μαζί με τα Χριστούγεννα… ήταν ζόρικο. Οι γιορτές σε συνδέουν με τα πλάσματα που υπάρχουν στο περιβάλλον σου», συνέχισε να εξηγεί on air.
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά, που βιώνει κάτι τέτοιο η Ελένη Ράντου. «Έχω ζήσει απώλεια του πατέρα μου και μετά να έχω παράσταση. Ήμουν σε μία επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή και γενικά ήμουν χάλια σε εκείνη την παράσταση. Εκείνη την ημέρα όμως που είχα χάσει τον πατέρα μου, βγαίνει ο Σταμάτης στα παρασκήνια γιατί άκουγε τόσα γέλια… Εκείνη την ημέρα ίσως ήταν η πιο επικοινωνιακή και η πιο καλή παράσταση που είχα δώσει ποτέ», αποκάλυψε.