Πέμπτη, Ιανουαρίου 4

ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ! ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ – ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΑΞΟΝΙΚΕΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!

angelidis
Στην Εντατική του Ασκληπιείου Βούλας συνεχίζει να νοσηλεύεται για ένατη ημέρα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Ο παρουσιαστής δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το σοβαρό τροχαίο την παραμονή των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, οι θεράποντες ιατροί τόνισαν ότι: «Οι δυο αξονικές στις οποίες υποβλήθηκε ο ασθενής, έδειξαν ότι το αιμάτωμα στο κεφάλι του πάει λίγο καλύτερα. Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε λόγο για αισιόδοξα μηνύματα, γιατί θα χρειαστεί να παραμείνει σε καταστολή περίπου ακόμη ενάμιση μήνα. Την Κυριακή άρχισε η διαδικασία μείωσης της δοσολογίας των φαρμάκων που χορηγούνται για την καταστολή, ακολουθώντας το πρωτόκολλο».
Ακόμη δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια για πλήρη αποσύνδεση του οργανισμού του από την μηχανική υποστήριξη στην οποία βρίσκεται.
Πώς έγινε το ατύχημα
Το ατύχημα συνέβη καθώς ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του στη Βάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στην προσπάθεια του να προσπεράσει λεωφορείο και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.
Ο γιατρός που τον περιέθαλψε τις πρώτες πρωινές ώρες δεν ήταν σε θέση να αποφανθεί εάν ο αγαπημένος παρουσιαστής φορούσε κράνος, ή όχι.
Το χειρουργείο στο κεφάλι, στο οποίο υποβλήθηκε ο Αγγελίδης διήρκεσε οκτώ ολόκληρες ώρες.

 makeleio.gr