Παρασκευή, Ιανουαρίου 19

Ταραχή έχει πέσει στον Άδη...

Του Τζανή Γκούσκου
7 ώρες · 
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το "Μακεδονικό" εξελίσσεται με δυναμική απρόβλεπτων διαστάσεων.
Και δεν είναι τόσο αυτό- καθεαυτό το θέμα του ονόματος, όσο οι δυνάμεις που απελευθερώνονται μέσα απ' αυτό!
Το ξενόδουλο πολιτικό σύστημα από δεξιά και αριστερά, έκανε ότι μπορούσε μέχρι τώρα για να κρύψει τις ενοχές του κάτω απ' το χαλί.
Μεταξύ αυτών, την ύπουλη υποδούλωση της χώρας στους δανειστές κατά παρόμοιο τρόπο με την προδοτική παραχώρηση του ονόματος "Μακεδονία" στους Σλάβους εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν είναι τυχαίο που προσπαθούν με κάθε τρόπο να υποτάξουν τον κόσμο σε αδράνεια έναντι όλων των δυσβάσταχτων μνημονιακών εντολών που ευπειθώς εφαρμόζουν.
Κατά τον ίδιο άθλιο τρόπο ενδίδουν σε ξένα κέντρα αποφάσεων που θέλουν την Ελλάδα γιουσουφάκι των ισχυρών και αποστασιοποιούνται εκκωφαντικά από το λαϊκό αίσθημα που θέλει τη Μακεδονία Ελληνική και αδιαπραγμάτευτη.
Βουλευτές, κόμματα, βλαχοδήμαρχοι, δεσποτάδες, συνδικαλιστές κλπ προσκυνημένοι, όλοι στο κόλπο να κρατήσουν την οργή του κόσμου μακριά απ' το συλλαλητήριο και απ' τις καρέκλες τους που τρίζουν!
Όμως, απ'ότι φαίνεται, φτάνει ο κόμπος στο χτένι, γιατί ο λαός βρήκε έναν σημαντικό λόγο να κάνει πέρα τις διχόνοιες που του ενέσπειραν και να ενωθεί πάνω στον ένα και μοναδικό λόγο που τον ενώνει : 
τον Πατριωτισμό του!
Αυτό είναι που τους τρομοκρατεί, γι' αυτό και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα κάτω!
Και όσοι από δαύτους τολμήσουν να έρθουν εκεί για να το παίξουν "μακεδονομάχοι" και "μεγαλέξανδροι", καλά θα κάνουν να βγάλουν το σκασμό γιατί αλλιώς θα φάνε το κράξιμο της αρκούδας!