Τετάρτη, Ιανουαρίου 17

Θα το δεις αυτό στο συλλαλητήριο που ετοιμάζουν για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ???Θα είναι ένα συλλαλητήριο στα δικά τους μέτρα.

Θα το δεις αυτό στο συλλαλητήριο που ετοιμάζουν για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ??? Όχι βέβαια. Θα είναι ένα συλλαλητήριο στα δικά τους μέτρα. Ποια Μακεδονία Ελληνική όταν ξεπουλιέται ολόκληρος ο τόπος;;; Ποια Μακεδονία Ελληνική όταν τα Ελληνόπουλα δεν βλέπουν μέλλον;;; Ποιοι χρησιμοποιούν τον λαό σαν ανεγκέφαλο χαϊβάνι;;; Μέσα από το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας περνά ΚΑΙ το Μακεδονικό.

Πρέπει λοιπόν οι αγανακτισμένοι Έλληνες ν' αρχίσουν ως Ευρωπαίοι να μαζεύουν υπογραφές, για να δρομολογήσουν τις καταγγελίες τους ...Εκατομμύρια υπογραφών. Να φύγουν οι λίστες και να υπογραφούν και από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ...Ιταλοί, Ισπανοί, Γερμανοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι και όλοι οι υπόλοιποι. Πρέπει οι πολίτες να καταλάβουν επιτέλους τη δύναμη που τους δίνει η Δημοκρατία και να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους. Η Δημοκρατία δεν δίνει δύναμη μόνον στα αξιώματα και τους κατόχους τους. Η Δημοκρατία δίνει δύναμη σε όλους τους πολίτες.

Ένα "μήνυμα" πρέπει να φύγει προς τους ευρωπαϊκούς λαούς από την Ελλάδα. ΟΧΙ στο "κούρεμα" του ελληνικού χρέους. ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος να μην χάσουν οι Ευρωπαίοι ούτε ένα ευρώ και η Ελλάδα να μην πληρώσει αυτό το παράνομο χρέος. ΕΞΩ οι Αμερικανοί από την Ευρώπη. ΦΥΛΑΚΗ στα κτήνη που πρόδωσαν τους λαούς της. Η ΝΙΚΗ απέναντι στο θηριώδες σύστημα θα είναι μεγαλειώδης και θα ανήκει στον άνθρωπο. Η ΝΙΚΗ των Ελλήνων θα είναι νίκη της ανθρωπότητας στο σύνολό της.
Θα το δεις αυτό στο συλλαλητήριο που ετοιμάζουν για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ??? Όχι βέβαια.
Αυτήν τη δύναμη πρέπει να εκμεταλλευτούν οι πολίτες και να "στριμώξουν" τα κτήνη των Βρυξελών ...Τα κτήνη, τα οποία παίζουν με τις τύχες ολόκληρων λαών ...Τα κτήνη τύπου Λαγκάρντ, που για τον "ανώτερο" εαυτό της απαιτεί μισθό δεκάδων χιλιάδων ευρώ και την ίδια ώρα κρίνει πως οι "κατώτεροι" Έλληνες πρέπει να μάθουν να ζουν με 300 ευρώ, γιατί οι Λετονοί ζουν με ακόμα λιγότερα.


Πρέπει να τιμωρηθούν τα κτήνη και αυτή η προσπάθεια πρέπει να ξεκινήσει από την Ελλάδα, η οποία πρώτη φτάνει στο "σφαγείο". Πρέπει να τιμωρηθούν τα κτήνη, τα οποία αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους σαν "ανώτερους" ανθρώπους με "ανώτερες" ανάγκες, τις οποίες όμως καλύπτουν με τη λεηλασία των πόρων των "κατώτερων". Πρέπει οι Ευρωπαίοι να βοηθήσουν την Ελλάδα να νικήσει τους τοκογλύφους και οι τοκογλύφοι να επιστρέψουν στους ευρωπαϊκούς λαούς τα χρήματα που πήραν από αυτούς στο όνομα της Ελλάδας.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/07/prodosia-einai-to-dimopsifisma.html