Το «βρώμικο» και ύπουλο σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων που θέλει να καταστήσει «ουδέτερα» τα δύο φύλα σε παιδική και εφηβική ηλικία βρίσκει σάρκα και οστά στην Βρετανία .  
Οι καθηγητές  της βρετανικής φημισμένης Σχολής Γυμναστικής θηλέων του Altrincham έχουν διαταχθεί να μην αναφέρουν τις μαθήτριες ως «κορίτσια».

Απίστευτο και όμως ισχύει. Το μετέδωσαν Βρετανικά ΜΜΕ αφήνοντας τους πάντες άναυδους!
Η απαγόρευση λέγεται ότι έγινε για να αποφευχθεί η αναστάτωση των νέων που αμφισβητούν το φύλο τους.
Η εντολή εκ των άνωθεν έρχεται παρά την λέξη θηλέων (αγγλικά) στο όνομα του σχολείου Altrincham Grammar School for Girls.


Το σχολείο, στην περιοχή Trafford του  Manchester, επιβεβαίωσε ότι ο όρος δεν  ενθαρρύνεται πλέον όταν το προσωπικό απευθύνεται στις μαθήτριες .
Η διευθύντρια Stephanie Gill δήλωσε ότι θέλει να «σπάσει» πλέον  αυτό που περιγράφεται ως «πάγιες συνήθειες στον τρόπο με τον οποίο μιλάνε και απευθύνονται στους μαθητές».
«Γνωρίζουμε ότι για πολλούς «διαγονιδιακούς φοιτητές» αυτή η παλαιά συμπεριφορά μπορεί να είναι πολύ επιζήμια», τόνισε η ίδια .
Η ίδια έγραψε στους γονείς:
«Έχουμε προχωρήσει στη χρήση ουδέτερων γλωσσών σε όλες τις επικοινωνίες μας με τους μαθητές και τους γονείς. Γνωρίζουμε ότι για πολλούς φοιτητές τρανσέξουαλ που παραβιάζονται οι κανόνες και αυτό  μπορεί να είναι πολύ επιζήμιο».
Το σχολείο, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1910, εκπαιδεύει 1.350 κορίτσια και πρόσφατα έλαβε έπαινο ως το καλύτερο στη βορειοδυτική Αγγλία.
Όλοι οι φοιτητές του έβγαλαν  βαθμούς  A * C στις εξετάσεις του GCSE το περασμένο έτος και πρόκειται για την  μεγαλύτερη σχολή γυμναστικής θηλέων  στην Αγγλία.
Ένας Βρετανός γονέας, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί  δήλωσε:
«Όταν άνοιξα την επιστολή δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν αστείο ή όχι. Δεν είμαστε σίγουροι πόσα κορίτσια έχουν προβλήματα με το φύλο τους, μπορεί και να μην υπάρχουν καν.
Όλα μοιάζουν λίγο για ασήμαντα για μένα, μιλούν για ποικιλομορφία, αλλά είναι ένα σχολείο μόνο για  κορίτσια. Πώς λειτουργεί αυτό;», αναρωτήθηκε ο ίδιος.

Ένας άλλος ενήλικας είπε  για το σχολείο:
«Νομίζω ότι ζούμε σε μια εποχή όπου πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις όλων, ειδικά αν υπάρχει ένα ζήτημα γύρω από το φύλο τους, πρέπει να το καταλάβουμε.
Ωστόσο, είμαι παλιομοδίτης και νομίζω ότι τα κορίτσια πρέπει να αναφέρονται ως κορίτσια και τα αγόρια θα πρέπει να αναφέρονται ως αγόρια».
Η επιστολή αποστάλθηκε  στους γονείς λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και προσθέτει στο τέλος της:
«Γνωρίζουμε πρόσφατα στοιχεία που δείχνουν ότι περισσότεροι από τέσσερις στους πέντε μετανάστες έχουν αυτοτραυματιστεί και περισσότεροι από δύο στους πέντε προσπάθησαν να πάρουν τη δική τους ζωή.
Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι εδώ. Το προσωπικό έχει αγκαλιάσει αυτές τις αλλαγές και κάνει το καλύτερο δυνατό για την εφαρμογή της νέας πολιτικής».
Μετά τον ντόρο που έγινε εκδόθηκε ανακοίνωση  από το  Altrincham Grammar όπου αναφέρεται :
«Είναι σημαντικό οι μαθητές μας να αισθάνονται άνετα και ικανοί να βγάζουν τον πραγματικό εαυτό τους στο μαθησιακό περιβάλλον.
Καλωσορίζουμε και γιορτάζουμε την ποικιλομορφία στο σχολείο μας και θα εξετάσουμε κάθε μέτρο, όσο μικρό και αν είναι  για να εξασφαλίσουμε την ευημερία του προσωπικού και των μαθητών μας».
Πρόκειται για σαφές ξεκάθαρο σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων που εφαρμόζει το σχέδιο της μεθοδικά με σύνεση παντού στον κόσμο,  και εκτιμάται ότι μετά από κάποια χρόνια , μπορεί να αποτελέσει και «οδηγία» της ΕΕ προς τις χώρες της ένωσης , συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.
Στοχεύουν στην μείωση των γεννήσεων και στην μείωση των γάμων , ειδικά των θρησκευτικών,  κτυπώντας το θεμέλιο της κάθε κοινωνίας που είναι η οικογένεια.
Δεν τους νοιάζουν φυσικά  τα «δικαιώματα» καμίας μειονότητας,  φτάνει να εξυπηρετούνται τα άνομα σχέδια τους. Μιλάμε για το απόλυτο και κατάπτυστο σχέδιο αφανισμού μιας ολόκληρης χριστιανικής νοοτροπίας από εκατομμύρια κόσμο σε όλο τον κόσμο  εδώ και εκατοντάδες χρόνια.pentapostagma.gr