Σάββατο, Ιανουαρίου 27

ΟΤΑΝ Ο εθνοπροδότης Κ.Μητσοτάκης ξεπούλαγε τη Μακεδονία μας στους γυφτοσκοπιανούς (βιντεο)


Στο παρόν βίντεο ο εθνοπροδότης Κ.Μητσοτάκης, τότε επικεφαλής της Χριστιανοπατριδοκάπηλης κιναιδοδεξιάς ,δίνει συνέντευξη στον Νικολή τον Χατζηνικολάου και του λέει ευθέως ,μετά από πίεση του δεύτερου, ότι δεν θα είχε πρόβλημα με την αναγνώριση των Σκοπίων με την ονομασία «Σλαβομακεδονία» ή «Νέα Μακεδονία».





Σήμερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων παίζουν τρία ονόματα: Άνω Μακεδονία, Βόρεια Μακεδονία και Νέα Μακεδονία . 
Το πιθανότερο είναι ότι θα επικρατήσει το τρίτο μιας και αυτό το όνομα ήταν στο τραπέζι από το 1993. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ομιλία που έδωσε ο επιφανής Έλληνας της ομογένειας των ΗΠΑ Κρις Σπύρου , ο οποίος εξηγεί καρέ καρέ τι συνέβη τότε μιας και ήταν παρόν μαζί με άλλους Έλληνες της ομογένειας . 
Ο Κρίς Σπύρου έδωσε μεγάλους αγώνες εκείνη την εποχή για να αποφευχθεί η απόδοση της ονομασίας «Μακεδονία» στα Σκόπια και αργότερα έδωσε μάχες για την επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη : http://veteranos.gr/katapeltis-o-kris... Εδώ η συνέντευξη του «Μακεδονομάχου» Σαμαρά που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη τότε με πρόσχημα το Σκοπιανό: https://www.youtube.com/watch?v=g3gJ6... Αλήθεια αυτός ο αλήτης ο Σαμαράς σήμερα που χάθηκε που όλα διακυβεύονται; Το 2013 ο Τέρενς Κουίκ των ΑΝΕΛ κατηγορούσε τον τότε ΥΠΕΞ και αντιπρόεδρο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο , ότι ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς .
 Εδώ το αποκαλυπτικό άρθρο : http://poikilotropos.blogspot.gr/2013... Βλέπουμε τελευταία τον λαλίστατο Βασίλη Λεβέντη να γυροφέρνει τα πορνοκάναλα και να κατηγορεί ως προδότες τους κυβερνώντες που προτίθενται να παραδώσουν το όνομα στα Σκόπια και ότι αυτός θα παραβρεθεί στο πλευρό του λαού της Μακεδονίας στο μεγάλο συλλαλητήριο στις 21/01/2018. Ας δούμε τι έλεγε το 2009 αυτός ο σαλτιμπάγκος στο extra3 : https://www.youtube.com/watch?v=ABDc1... Και το τοξικό Ποτάμι θα ψηφίσει υπέρ της Μακεδονίας των Σκοπίων: http://www.protothema.gr/politics/art... Δώστε έμφαση παρακαλώ στο μακροσκελές δημοσίευμα με τη διάλεξη του Κρις Σπύρου, είναι μείζονος σημασίας γιατί ξετυλίγει το κουβάρι της προδοσίας της ιερής Μακεδονίας μας .Αφού το σκουλήκι ο εθνοπροδότης Μητσοτάκης ξεπούλησε το όνομα και ονομάστηκαν τα Σκόπια ως FYROM, ο δρόμος άνοιξε για να φτάσουμε ως εδώ. Αν τώρα περάσει και το «Nova Makedonia» ανοίγει ο δρόμος για αυτονόμηση στο μέλλον της Μακεδονίας μας, πράγμα που είχε δρομολογήσει το ίδιο το ΚΚΕ από το τρίτο έκτακτο συνέδριο το 1924.Είδατε πως οι θατσεριστές νεοφιλελεύθεροι συμβαδίζουν και πάνε χέρι χέρι με τους κομμουνιστές ;Τα ξαδελφάκια της γαλλικής επανάστασης μια χαρά τα βρίσκουν εις βάρος της ιερής πατρίδας μας και του ελληνικού έθνους . Όμοιος ομοίω αεί πελάζει ! ΟΛΟΙ ΜΙΛΗΜΈΝΟΙ, ΌΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ! ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Ή ΤΕΦΡΑ!






https://www.youtube.com/watch?v=33yGj76NBdI